• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Den koldeste øvelse Med de fleste fordeleMaster L-Sæt til håndstand for at styrke din kerne, bygge triceps og holde dine skuldre mobil.

Tip: Den koldeste øvelse Med de fleste fordeleMaster L-Sæt til håndstand for at styrke din kerne, bygge triceps og holde dine skuldre mobil.

Hvis du var heldig, tvang din mor dig til en gymnastik klasse som barn. Hvis ikke, er nogle af disse bevægelser stadig opnåelige. Med lidt indsats og konsistens kan enhver mestre nogle af disse festtricks samtidig med at der opbygges en fantastisk styrke og mobil muskel.

En af de mere imponerende færdigheder er "L-sit til håndstand" på parallelle stænger. Ved første udseende tror du måske, at du aldrig vil kunne klare det. Men med de rigtige fremskridt kan du helt sikkert.

Det er en kombination af en super udfordrende kerne øvelse og en af ​​de bedste bevægelser til at mestre for store overhead presse. Ikke alene kræver det en enorm kerne stabilitet og tricep styrke, men på grund af at skuldrene tages gennem så stor bevægelsesfrihed, er det også en god måde at holde dem sunde, forudsat at du ikke overdriver det.

L-Sit til håndstand

  1. For det første kan du holde dig selv på søjlerne med dine fødder under dig og din røv fra gulvet? Hvis ja, og du kan holde den i 30 sekunder eller mere, så se om du kan holde positionen med dine ben forlænget foran dig. Dette er L-sit. Hvis du ikke kan få dine ben helt lige, skal du holde en bøjning i dem, indtil du bliver stærkere.
  2. Dernæst kan du holde en god push-up position på stængerne og gøre en push-up? Sørg for at få en god strækning i bunden i et godt underskud.
  3. Fortsæt med at praktisere disse to bevægelser i superset mode, indtil du nemt kan holde L-sit i 30 sekunder og fuldføre 5 eller flere push-ups.
  4. Tid til at strække dem sammen. Overgang mellem L-sit og push-up ved at trykke ind i dine arme, engagere din kerne, løfte dine hofter, droppe dit hoved fremad og sparke dine ben tilbage.

Hvis du har brug for at holde pause ved at sætte dine fødder nede på et hvilket som helst tidspunkt i overgangene, der er helt fint. I sidste ende er dit mål at gøre dette udseende så nemt som muligt, med så lidt momentum som muligt, og flytte mellem hver position fejlfrit.

Dette i sig selv er en stor bevægelse til at træne, enten for reps eller bare kvalitet. Hvis din teknik begynder at gå, er du bedst færdig med nogle solide push-ups og den gemte L-sit variation i stedet for at udøve dårlig teknik.

Hvis du er interesseret i den fulde variation, skal du kigge på træning af din fritstående håndstand og håndstands push-ups separat sammen med denne progression. Hvis du sætter arbejdet i, kommer du heldigvis til den fulde bevægelse en dag.

Forrige Artikel «
Næste Artikel