• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Cure for Ugly Overhead PressesBalance dine skuldre og lær at bøjle for at dominere barbell pressen. Her er nøjagtigt, hvordan man gør det.

Tip: Cure for Ugly Overhead PressesBalance dine skuldre og lær at bøjle for at dominere barbell pressen. Her er nøjagtigt, hvordan man gør det.

Den strenge barbellpress er en grundlæggende bevægelse for at opbygge muskel og styrke, men kun når du gør det med god form. Ofte, når en person mener, at han har et mobilitets- eller styrkeproblem med skulderen, er det faktisk et kerneproblem, IKKE et skulderproblem.

De fleste mennesker er opmærksomme på deres mere dominerende side - den ene side føler sig stærkere end den anden. Selvfølgelig, når du vil trykke overhead med begge arme, vil du have begge sider at arbejde sammen på samme tid for at give dig maksimale gevinster.

Problemet

Problemet med barbells er, at du kan trykke sidelæns eller trykke mere med den ene side end den anden. Tegnene må ikke være synlige for det uoplærte øje, medmindre du går tungt.

Så skal du bare bruge lettere vægte? Nå, du kan stadig have dårlig teknik med lette vægte. Faktisk, med højere reps og lettere vægt over en længere periode, er du endnu mere tilbøjelige til at indgravere et dårligt bevægelsesmønster.

Forestil dig din kerne som et hus til at spille kort. Hvis du har et kort lidt ustabil, vil hele ting smuldre. Hvis du har den mindste svaghed på den ene side, vil du ikke kun smuldre, du vil såre noget.

Spørg dig selv dette: Kan du gøre samme bevægelse til det samme niveau på begge sider? Ja? Så hold dig til det. Ingen? Sorter det først og derefter komme tilbage til træningen. Her er en fantastisk måde at gøre det på.

Single Arm og Single Leg Press

Stående på et ben med dit knæ hævet tvinger automatisk din glute til at arbejde på understøttende ben; den hævede ben skifter på din kerne. Hvis du ikke kan stå på et ben i længere tid, så er det noget, du virkelig bør arbejde på først.

At have styrken og balancen til at gøre noget sådan, bør aldrig være en stor ting for nogen, der nyder vægt træning. I en-leggede stilling skaber vi automatisk et miljø til undervisning i kroppen, hvordan man skal bøjes, når man trykker på.

Næste komplet tre reps af hver variation:

  1. Venstre arm, venstre ben
  2. Venstre arm, højre ben
  3. Højre arm, venstre ben
  4. Højre arm, højre ben

Vægten skal være udfordrende nok til, at du skal arbejde for at forblive stabiliseret, men ikke så tung at du risikerer at falde over eller såre dig selv. Ingen 1-rep max forsøg på denne!

Enhver med skulderproblemer eller svagheder vil normalt finde ud af, at de fejler på en eller to af disse variationer. Bare at arbejde på denne bevægelse og blive bedre i det vil hjælpe med at bringe dig tilbage i balance.

Husk på, at dette er en stabilitetsboremaskine, ikke en styrkeforfølgelse. Hvis et sæt er ubesværet og et andet sæt ser grimt ud som helvede, men du stadig "får vægten", er det stadig en fejl.

Brug dette som opvarmning er en fantastisk måde at prale din krop på for de fleste typer træning. Når du finder den rigtige vægt, skal du sætte 3-5 sæt, og implementer den samme kerneintensitet i dine trykbevægelser på begge ben.

Dette er noget du kan besøge så ofte som du gerne vil. Du kan altid blive bedre til at spænde!

Forrige Artikel «
Næste Artikel