• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Gør Squat-Stance DeadliftIs den konventionelle dødløft eller Sumo Deadlift bedre? For mange af os er en kombination af de to bedst. Sådan gør du det.

Tip: Gør Squat-Stance DeadliftIs den konventionelle dødløft eller Sumo Deadlift bedre? For mange af os er en kombination af de to bedst. Sådan gør du det.

Løftehøjløftet kombinerer de bedste elementer i konventionelle og sumo. Det har i grunden ingen stikpunkt. I modsætning til de to andre stilarter af dødløft, har den endog spænding hele vejen igennem.

Denne dødløftestil har en utrolig overføringshøjde til dødløft og dødløft til knebøjning. Hver gang du træner en, træner du den anden. Løfteløftningen er også terapeutisk. Det fremmer optimal bevægelse samtidig med at hjælpe med at eliminere dysfunktion. Her er en hurtig tutorial:

The Squat-Stance Deadlift

  1. Hold fødderne relativt lige. Denne position vil producere de største styrkeforhøjelser.
  2. Brug en position, som er overalt mellem en normal squat holdning (ca. skulderbredde), til ca. 20% bredere end normal knebøjning.
  3. Ligesom en sumo dødløft skal armene og grebet placeres imellem benene for at skabe en følelse af at skæve barbell. Det skal føles som om stangen er placeret mellem fødderne og benene snarere end foran dem.
  4. Din underkroppens mekanik vil være næsten identisk med et lavtliggende knebøj. Fokus på at skubbe knæene ud og holde hofterne skubbet tilbage så langt som muligt, mens du stadig holder brystet op. Hold en naturlig, ikke overdreven, buen gennem rygsøjlen og hold hovedet i en neutral position.
  5. Når du har læst muskulaturen ved at trække sløret ud af baren, skal du fokusere på låsning af rygsøjlen tæt på plads ved at klemme daglyset ud af dine lats.

Har du brug for mere info? Se det første relaterede link nedenfor.

Forrige Artikel «
Næste Artikel