• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Gør Step-Through LungeWalking lungees, bagud lunges, statiske lunges ... du har prøvet dem alle. Men vi vedder på, at du aldrig har prøvet dette. Tjek det ud.

Tip: Gør Step-Through LungeWalking lungees, bagud lunges, statiske lunges ... du har prøvet dem alle. Men vi vedder på, at du aldrig har prøvet dette. Tjek det ud.

Denne øvelse kombinerer fordelene ved både forover og revers lunges. Det er en enkeltben øvelse, der faktisk arbejder begge ben.

Det Step-Through Lunge

  1. Start med at gøre et omvendt lunge som du normalt ville (træde tilbage.)
  2. I stedet for at vende tilbage til den sædvanlige startposition, skub dig fremad lige ind i et fremadgående lunge uden at lade din fod ramme jorden.
  3. Derefter trykkes kraftigt ind i et omvendt lunge og gentages for den ønskede mængde reps.

Denne øvelse handler om at udvikle rytme, stabilitet, balance og koordination, end det handler om brutal styrke, så bekymre dig ikke for meget om vægten. De fleste atleter bruger mindre end halvdelen af ​​det, de ville bruge til enten lunges eller revers lunges.

Derudover kunne det gennemgående lunge anvendes uvægtet med hænderne bag hovedet som en del af en dynamisk opvarmning eller i et metabolisk kredsløb.

Forrige Artikel «
Næste Artikel