• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: Spis 12 om dagen og erstat fedt med MuscleEat disse i 30 dage og få et kilo muskel og tab et kilo fedt. Det siger videnskaben. Se lige det her.

Tip: Spis 12 om dagen og erstat fedt med MuscleEat disse i 30 dage og få et kilo muskel og tab et kilo fedt. Det siger videnskaben. Se lige det her.

Underlig videnskab

Okay, det følgende studie og dets resultater kan lyde mærkeligt, men det er forunderligt spændende.

Forskere ved universitetet i Palermo rekrutterede 23 personer mellem 18 og 65 år for at spise et dusin grønne oliven om dagen i 30 dage. Utroligt faldt deres gennemsnitlige procentdel af fedtmasse med ca. 1, 7%, og deres gennemsnitlige muskelmasse steg med ca. 1, 39%.

For at indsætte tal, der lettere fordøjes, tabte deltagerne omkring et kilo (2, 2 pund) og erstattede det med omtrent samme mængde muskler uden ændringer i kost eller motion.

I videnskab bliver resultater af denne art ofte opfyldt med "huh?" og masser af hoved skrabe.

Hvad de søgte efter

Forskerne, som undersøgte en bestemt type grøn oliven kendt som Nocellara del Belice, testede de olivendyrkende deltagere for enhver probiotisk virkning, antioxidantvirkning eller antiinflammatorisk effekt.

Mens de ikke kunne finde nogen definitiv probiotisk virkning fra at spise oliven, fandt de signifikante antiinflammatoriske og antioxidante virkninger. Både interleukin-6 (IL-6), en inflammatorisk faktor og malondialdehyd (MDA), en fri radikalmarkør, faldt. Selvfølgelig kan du forvente at se lignende effekter ved konsekvent at spise enhver frugt eller grøntsag.

Imidlertid var ingen effekt stærk nok til at forklare den dramatiske sving i body comp.

Hvad skete der?

Forskerne mener, at resultaterne havde at gøre med en bestemt fedtsyre:

"Den mulige forklaring kan knyttes til kapaciteten af ​​konjugeret linolsyre (CLA) for at reducere fedtindholdet. Molekylet er til stede både i ekstra jomfruoliven og spiseoliven, og kan også produceres under deres fordøjelse."

Lige siden sin introduktion til suppleringsmarkedet i midten af ​​1990'erne (i virkeligheden for øvrigt) har CLA ofte vist lovende fedtforbrænding og muskelopbygningspotentiale, især i dyreforsøg. Menneskelige studier har ikke altid været så frugtbare, men det kan være af en række årsager, måske mest fremtrædende forskelle i fremstillingsstandarder.

En nylig undersøgelse i American Journal of Clinical Nutrition viste imidlertid, at personer, der brugte supplerende CLA, oplevede et månedligt fedt tab på omkring et pund om måneden. Resultaterne af undersøgelsen om dusin-oliven-en-dag oversteg dog de fedtforbrændende, muskelbyggende resultater fra CLA set i de fleste undersøgelser.

Hvor kan jeg finde disse oliven?

Nocella del Belice oliven sælges ofte som Castelvetrano oliven i USA, mens olivenolie fremstillet af dem sælges som ekstra olivenolie "Valle del Belice".

Alternativt, og måske mere effektivt, kan du tage CLA direkte. Biotest indeholder det i Flameout®-formlen.

Reference

  1. Accardi et al. Nutraceutical effekter af bordgrønne oliven: en pilotundersøgelse med Nocellara del Belice oliven. Immunitet og aldring. 2016, 13: 11. 5. april 2016.

Forrige Artikel «
Næste Artikel