• Vigtigste
  • >
  • pharma
  • >
  • Tip: Effektiv Male prævention, lige nu Den nye mandlige pille virker, men det kemisk kastrerer dig og gør dig fed. Der er en meget bedre måde at stoppe med at lave babyer på.

Tip: Effektiv Male prævention, lige nu Den nye mandlige pille virker, men det kemisk kastrerer dig og gør dig fed. Der er en meget bedre måde at stoppe med at lave babyer på.

Som teknologisk avancerede som vi angiveligt er, har seksuelt aktive mænd generelt kun to rå præventionsmetoder til rådighed for dem. Den første er "tilbagetrækning" -metoden, som kræver disciplin og timing for en BASE-jumper.

Men som en BASE-jumper er alt, hvad der skal tages, et sekund af tøven, og den tidlige udtrækker kan ende op med at sprænge mod en mur - en vaginalvæg, der muligvis forårsager uønsket graviditet.

Så er der den latterlige, pinlige handling at sætte på kondom. Efter at have kaldt en seksuel timeout i det mindst mulige øjeblik, er det nødvendigt at rulle på noget, der er for stort, for lille, for fluorescerende, for lys i mørket, for farverigt eller bare for cannoli.

Du tror, ​​at videnskaben ville være kommet op med nogle bedre metoder, men der er en forhindring at overvinde, det er lige så meget matematisk, som det er biologisk.

Overvej at kvindens prævention er ret let, på en vis måde. Alt du skal gøre er at modvirke det ene eller to månedlige æg, der rejser gennem en kvindes reproduktive system - det er ikke ligefrem et biokemisk kamp med 300 spartanere ved Thermopylae, der forsvarer passagen mod overvældende odds.

Men hver gang en mand ejakulerer, sender han mellem 15 og 100 millioner spermatiske tropper i svin, og udslette dem ud vil tage noget på rækkefølgen af ​​en biokemisk dødsstjerne.

Læger Stephanie Page fra University of Washington og Christina Wang fra UCLA mener, at de har fundet Death Star, og de kalder det "mandlig pille", men det er usandsynligt, at de fleste mænd vil bruge det, fordi det er ligegyldigt hvordan du sofa det, det er en slags kemisk kastration.

Derudover er der en ældre, næsten glemt antikonceptionsmetode til rådighed for mænd, der bør tages op til fornyet overvejelse.

Ligner en hårløs, pudgy dreng? Hvor skal jeg tilmelde mig?

Page og Wang lavede overskrifter for nylig, da de sluttede en 28-dages undersøgelse med 83 forsøgspersoner og drogdimethandrolon-undecanoat eller DMAU. Lægemidlet virker ved at sænke et menneskes testosteronniveau til stort set hvad de var i hans drengskab.

Med så lave testosteronniveauer tager testiklerne en ferie, en kølig og glædelig ferie. Men før mandlige læsere recoil i rædsel, virker lægemidlet også som et mannligt steroidhormon, så du formodentlig opretholder dine mandlige egenskaber uden at udløse spermaproduktion.

De forsøgspersoner, der tog stoffet, viste markant undertrykkelse af follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), som begge er nødvendige for at stimulere spermaproduktion og testosteronproduktion.

Meget få af dem rapporterede om symptomer på testosteronmangel, herunder seksuel dysfunktion eller et sourende humør. De fleste mænd fik imidlertid mellem 3 og 8 pund fedt, ud over et mildt fald i HDL niveauer.

Testosteron er ikke en lysomskifter

Der er et par problemer med Page og Wangs endnu offentliggjorte undersøgelse, dog (bortset fra vægtforøgelsen og kompromitteret kolesterol). For det første er 28 dages forsøget alt for kort tid til at måle, om DMAU ville medføre symptomer på lavt testosteron.

Testosteron, og endnu vigtigere, dens psykologiske og libidinale påvirkninger, er ikke som en tænd / sluk-switch. Hvis du afskærer testosteronproduktionen i dag, kan det tage et stykke tid for seksuel dysfunktion at forekomme, såvel som for tegn på depression eller tab af muskelmasse og sekundære seksuelle egenskaber generelt.

Desuden synes Page og Wang ikke at forstå menneskers psykologi meget godt. Efter min erfaring vil det store flertal af mænd, der overvejer at tage et lægemiddel, der kemisk kastrer dem og få dem til at få kropsfedt, sandsynligvis køre på testosterondampe og er allerede infertile.

En bedre måde?

Der findes en bedre metode til at bruge prævention mod mænd, der for tiden er tilgængelig, men det tales slet ikke, fordi det involverer mænd, der bruger mere testosteron.

Hvis du injicerer en tilstrækkelig mængde af en af ​​de nuværende testosteronestere - cypionat, propionat eller enanthate - vil du effektivt lukke sædsproduktionen, så længe skudene administreres.

Det er en simpel negativ feedback loop. Når der er "for meget" testosteron i blodbanen, stopper FSH og LH-produktionen og kan ikke binde til receptorer i testiklerne og fremme sædproduktion.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) betragter det engang en levedygtig mulighed, selv gennemført en 10-nationers retssag om det tilbage i begyndelsen af ​​1990'erne. En hundrede og halvoghalvfjerds mænd (70% af testgruppen), der fik en ugentlig injektion på 200 mg. af testosteron enanthat nåede azoospermi (fravær af bevægelig sæd) inden for 6 måneder.

Behandlingen blev videreført i et år, og forsøgspersoner afstod fra at bruge andre præventionsmidler. Kun en graviditet blev rapporteret, hvilket er en temmelig høj succesrate.

En anden lignende men større undersøgelse blev udført senere igen med en imponerende høj succesrate, men naturligvis blev metoden aldrig vedtaget, sandsynligvis på grund af den negative stigma forbundet med testosteron generelt, sammen med nogle misforståelser om testosteron generelt.

Alligevel kræver det sandsynligvis ikke noget specielt indblik i mænds præferencer for at indse, at de fleste fyre foretrækker, at forskere yderligere studerer højtestosteronmetoden frem for kemisk kastreringsmetode.

Reference

  1. Verdenssundhedsorganisationens taskforce om metoder til regulering af mandlig fertilitet (1990). "Kontraceptiv effekt af testosteron-induceret azoospermi hos normale mænd, " Lancet 336: 955-9.

Forrige Artikel «
Næste Artikel