• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Bondeens bær er afgørende Evnen til at gøre tunge transporter siger meget om din styrke og sundhed. Se lige det her.

Tip: Bondeens bær er afgørende Evnen til at gøre tunge transporter siger meget om din styrke og sundhed. Se lige det her.

For langsigtet ortopædisk og funktionel succes skal du kunne hente en tung genstand, stabilisere og derefter gå med den. Manglende evne til at gøre det er et tegn på, at dit greb er skrøbeligt, og at du er udsat for kroniske problemer på steder som lænden, skuldrene og albuerne. Så forsøm ikke disse.

Landmandens Carry

Ikke mange fitnesscentre har håndvægte, der går op i 200'erne, så tror ikke, at transport er begrænset til håndvægte. Hvis du vil træne greb med kontinuerlig progressiv overbelastning, kan fældebjælken eller bærehåndtagene, som kan læsses med vægtplader, være din bedste indsats.

Hvor tungt skal jeg gå?

Test din grebstyrke. Hvis du bruger en fældebjælke, får du to gange din kropsvægt på linjen, løft den op og gå med den på en langsom og kontrolleret måde i 20 sekunder. Kan du ikke gøre det? Du har noget arbejde at gøre.

Brug en række tidsbestemte sæt og afstandsbaserede sæt. Udfordre dig selv og vær frisk ved at ændre træningsparametre. Du kan nok gøre mere, end du tror. Hvis belastningen ikke skræmmer dig lidt før du henter den, går du ikke tung nok.

Forrige Artikel «
Næste Artikel