• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Føl dig bedre og flytte bedre i 3 minutterSix hurtige mobilitets øvelser og strækninger til at lukke din løftesession.

Tip: Føl dig bedre og flytte bedre i 3 minutterSix hurtige mobilitets øvelser og strækninger til at lukke din løftesession.

Gør mobilitet arbejde i slutningen af ​​din træning, når dine muskler blusses med blod og dine led er smurt. Bare tag et par minutter til disse seks enkle mobilitets øvelser og strækninger. Du vil gerne gøre hver enkelt i 10-30 sekunder.

Børns poser

Sæt dig tilbage på dine hæle og indsæt dine ribben i lårene for at strække din lænderyg, hofter og lyske.

Deep Bodyweight Squat

Grib fat på noget solidt, hvis du har brug for at og synke så dybt som du kan i et squat. Lav subtile vægt skift fra fod til fod og fra hæl til tå. Flex og forlæng din rygsøjle. Slap af og lad tingene åbne.

Calf Stretch

Stå med en fod på en 45 graders vinklet platform eller på kanten af ​​et trin, hvis det er det bedste du har. Skift din vægt omkring din fod med uret for 2 eller 3 drejninger og gør det samme mod uret. Bevægelsen skal være så subtil at en person ser næppe op at du bevæger dig. Dette vil være en stor hjælp til din ankel dorsiflexion mobilitet.

Hip Flexor Stretch

Dine hoftefleksorer, kronisk forkortet fra for meget siddende, vil takke dig. Dr. John Rusin coacher den bedste måde at gøre det på.

Forhøjet Pigeon Stretch

Ved hjælp af en kasse eller anden vandret overflade på omkring knæ til midten af ​​lårhøjden skal du placere benet på kassen, så underbenet er vinkelret på din torso. Læn dig over det ben og blidt forsigtigt frem og tilbage og højre til venstre. Dette er simpelthen utrolig for hofte mobilitet.

Dead Hang

Tag en pull-up bar på omkring skulderbredde, hold dine skuldre nede og tilbage i en solidt pakket position, og nyd de vertebrale dekompressionseffekter ved at bare hænge rundt. Ideelt set finder du den højeste pull-up bar du kan. Udvid hele din krop ud fint og lige for det meste. Hvis du er for høj eller stængerne i dit træningscenter er alt for lave, skal du strække dine ben lidt ud foran dig med dine fødder lige uden for gulvet i stedet for at gemme dine fødder bag dig.

Forrige Artikel «
Næste Artikel