• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Fix din jacked up Feet Brug denne neuromuskulære frigivelsesteknik på dine fødder og vær ikke overrasket, når du begynder at føle dig bedre overalt.

Tip: Fix din jacked up Feet Brug denne neuromuskulære frigivelsesteknik på dine fødder og vær ikke overrasket, når du begynder at føle dig bedre overalt.

Hvad du behøver at vide om dine fødder

Plantarfladen af ​​foden er et af de mest følsomme områder af kroppen. Det består af flere lag af lokal indre muskulatur, sammen med neurale vaskulaturer i denne region. Dine fødder giver den perfekte mulighed for at lindre smerte og dysfunktion lokalt og op i kæden i benene, bækkenet og endda rygmarven.

Hvad skal du bruge

På grund af musklernes forholdsvis lille størrelse, fordeler sener og lokale neuromuskulære krydsninger i bunden af ​​fødderne, skal du bruge et værktøj til triggerpoint arbejde, der svarer til størrelsen af ​​den målrettede region. I dette tilfælde, en lacrosse bold eller endda en golfbold - afhængigt af din fod-størrelse.

Fodens bund er anatomisk kompleks, så du har brug for de rigtige neuromuskulære udløsningspunkter for at give de højeste resultater i form af smertestillende og funktionel overførsel.

Find det rigtige område

Se efter det optimale område, der normalt er placeret lige under det bageste aspekt af fodens bue. Denne placering er hjemsted for den berygtede plantar fascia, som får meget af opmærksomheden på lokal smerte i dette område. Men husk det neurologiske svar, du er efter. Se dybere anatomisk og prøv at stimulere det neuromuskulære kryds mellem de mediale og laterale plantar nerver, hvilket sandsynligvis vil medføre det positive svar, du har brug for.

Påfør trykket

Påfør tryk i bolden ved at fordele din kropsvægt gennem foden. Dette område vil være overfølsomt, så skyde for en 6/10 relativ smertestilstand, når selvbehandling. (På en skala fra 1 til 10, hvor 10 er den højeste mængde tryk, gå med omkring et niveau 6.)

Når du først har lagt et ordentligt pres over bolden, skal du ikke rulle bolden op og ned over plantarfladen, hvilket er en almindelig praksis, der gik galt. I stedet skal du holde kuglen stationær og derefter udvide og helt bøje dine tæer. Dette er et langsomt og kontrolleret aktivt middel, der vil lægge spændinger og en smule indre bevægelse på de mediale og laterale plantar nerver. Denne øvelse har vist et løfte om at lindre smerter og åbne funktionelle bevægelsesområder.

Lidt går langt her, så brug tid til at placere bolden perfekt med optimalt tryk og tage 30-60 sekunder bøjning og udvide alle fem tæer under kontrol.

Sådan fortæller du, om det virker

For det første er dit relative smertestilstand reduceret? Besvare dette bør give dig en anelse. Og for det andet, brug tå-touch testen. Før du selv begynder dette udløser punkt arbejde, skal du blot teste din tå berøring (bøje over og forsøge at røre tæerne). Bemærk din bevægelsesrækkefølge. Derefter skal du prøve at se, om du har opnået bevægelsesrækkevidde, efter at dit triggerpunkt har fungeret.

Forrige Artikel «
Næste Artikel