• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Skumrulle efter træning For hurtig RecoverySoft væv arbejde på rullen er okay før træning, men det er bedst gjort efter træning. Her er hvorfor.

Tip: Skumrulle efter træning For hurtig RecoverySoft væv arbejde på rullen er okay før træning, men det er bedst gjort efter træning. Her er hvorfor.

Selvom traditionelle selv-myofasciale frigivelsesteknikker som skumrullning spiller en mindre rolle i forberedelsen til en træning, er disse teknikker en yderst effektiv måde at genoprette AFTER-løft. Fra at begrænse forsinket indtrængende muskelsårhed til at hjælpe med lymfatisk dræning, kan rulning bare være den hurtigste og nemmeste måde at få genoprettelsesprocessen på.

I dit efteruddannelsesvindue (5-15 minutter efter træning) skal du angive de bløde væv, der var mest aktive i løbet af dagens træning. For eksempel, hvis du rammer ben, skal din efter-træning rullende fokusere på benets muskler. Det er ikke raketvidenskab, men her er hvor det bliver interessant.

Hvis du skummes, før du træner, skal du vælge et målrettet problemområde, som du arbejder på at afhjælpe. Men det er det modsatte for at gnist gendannelse. Gendannelsesvinduet er tid til at arbejde hele væv, tilbringe tid på flere segmenter og virkelig "spilde" noget tid ned på gulvet og adressere alle aspekter af regionen.

For at få mest muligt ud af din praksis skal du understrege store overfladiske muskler i modsætning til små akutte muskler i kroppen. For eksempel ville rulning af gluterne grundigt fra oprindelse til indsættelse være mere hensigtsmæssigt end at trykke udløsningspunkter på piriformis. Tag dig god tid. Få resten af ​​din krop, der ikke er på rullen i en god behagelig position og begynde at rulle væk.

Forrige Artikel «
Næste Artikel