• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Metabolisk kondition i fuld krop Denne metcon træning hammere hele din krop ... på en sjov måde. Tjek det ud.

Tip: Metabolisk kondition i fuld krop Denne metcon træning hammere hele din krop ... på en sjov måde. Tjek det ud.

Vil du rampe op med din konditionering? Prøv dette.

Rope-Row & Sled Push

  1. Bind et langt reb til en slæde eller prowler.
  2. Når dine knæ er lidt bøjede (atletisk stilling), skal du begynde at trække slæden mod dig en hånd ad gangen. Målet er hastighed, men det er også fuld forlængelse med hver enkelt arm række og bruger hele kroppen (hofter og bagagerum).
  3. Række, indtil slæden er foran dig, så udfør en traditionel slædekraft (fødder uden for reb). Skub slæden tilbage til starten og hvile eller udfør yderligere sæt.

Hammer Alt

Denne øvelse hænger alt - overkrop, underkroppe, tryk, træk, greb, kerne - og det giver dig mulighed for at øge intensiteten med vægt eller hastighed uden at blive for sløv på form.

Som med de fleste stærke øvelser fungerer det bedst i et relæ scenarie, hvor folk går tilbage til ryg. Men hvis varigheden er vigtigere for dig end intensiteten, kan du også sprint tilbage til den løse ende af rebet efter skubbe og gøre på hinanden følgende sæt.

Den eneste ulempe ved denne øvelse er, at rebet kan blive bundtet, mens du kører slæden mod dig. Så selvom du udfører det alene, vil du måske spørge en bro til at jockey dit reb til dig.

Forrige Artikel «
Næste Artikel