• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Få Dobbel Resultaterne fra Pullovers Brug dette fælles tilbehør til pullovere, og det vil bygge din overkrop som intet andet.

Tip: Få Dobbel Resultaterne fra Pullovers Brug dette fælles tilbehør til pullovere, og det vil bygge din overkrop som intet andet.

The Classic Pullover

Det er en motion bodybuildere har lavet i årtier. Du har set billeder af Arnie gør dem. De er blevet krediteret for at træne lats, pecs, serratus og udvide din ribcage. Tal om bang for din buck!

Selv om det er en stor elevator, der målretter mange muskler på én gang, har den en ulempe. I bunden af ​​liften betyder den lange håndtag, at store spændingsgrader placeres på lats og upper pecs. Som du løfter, falder dette dog markant, hvilket gør den øverste halvdel af elevatoren (når håndvægten er over dit ansigt) stort set overflødig ud fra et muskelbyggende perspektiv.

Den simple tilføjelse af et band forankret bag dig løser dette problem.

Når du gør dem som dette, holder bandet spænding i hele rækken, mens modstanden fra tyngdekraften formindskes, når armen forsvinder. Alt sagt, dette får dine muskler til at arbejde hårdere i længere tid. Denne kombinationsboks giver op til mere vækst.

Forrige Artikel «
Næste Artikel