• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: Den "sunde" praksis, der gør dig PudgyIt gør dig ikke magert og det er virkelig ikke så sundt. Åh, og det afskyr det bestemt ikke noget.

Tip: Den "sunde" praksis, der gør dig PudgyIt gør dig ikke magert og det er virkelig ikke så sundt. Åh, og det afskyr det bestemt ikke noget.

Den usunde sundhedsfad

Jeg kan ikke holde det. Overalt står de pasty-faced kvinder med ruller insulin-resistent fedt omkring deres taljen på linje med Jamba Juice, Juice Jamboree eller Juice Caboose, der alle pratter om, hvordan når deres juice fast er over, vil deres lever blive afgiftet og virginalt, deres pudgy kroppe vil pludselig være Wonder Woman læn, og Adele sange begynder at spille magisk fra iCloud himlen hver gang de går ind i et rum.

Jeg vil indsamle dem alle sammen og fortryde dem og deres komplicerede, kiggerige kærester i kasseret mango pulp.

Lyt, saftning afværger ikke squat, det gør dig ikke magert, og det er ikke rigtig alt så sundt.

Afgiftningsmyten

På en eller anden måde begyndte folk uden viden om videnskab og ernæring end en flodørreder at tro på, at din krop skal deoxificeres, og juicing er hvordan du gør det. Det er et godt begreb, men der er absolut ingen beviser for at støtte det. Desuden er din lever og nyrer smukt konstrueret til at gøre netop det hele alene, tak.

Sundhedsmyten

Disse melonhoveder tror, ​​at juicing gør det muligt for kroppen at absorbere næringsstoffer bedre. De tror, ​​at alt det uforarbejdede fiber i hele fødevarer forringer fordøjelsesprocessen. Det er nok derfor, at et stort antal af disse kvinder og mænd ikke har pooped siden sidste kvartmåne.

Humane typer udviklede behandlingsfiber og gjorde det så godt, før John Oster opfandt frugt- og grøntsagspulveriserende Osterizer. Det er derfor, vi har bakterier i vores tarm. Desuden er fiber afgørende for helbredet og, som underforstået, poopiness.

"Juicing Makes You Lean" Myte

Frugter og grøntsager er forholdsvis lave i kalorier, ikke? Så hvad er forskellen, om du spiser dem hele eller drikker dem ned?

Nå, der er en stor forskel. Du kan måske spise en enkelt appelsin, æble eller mango i et møde, men vil du spise fire, fem eller mere? Det er hvad der sker, når du drikker juice (hvert stykke gennemsnittet, saftige frugter giver op om en fjerdedel af en kop juice).

For det andet er hele fiberen pulveriseret af en juicerbladene. Det betyder, at der ikke er noget for at bremse absorptionen. Blodsukker stiger hurtigt, ligesom insulin. Insulin hæmmer nedbrydning af fedtstoffer. Desuden gør denne juicing ting ofte nok, og din krop bliver gradvist insulinresistent, hvilket er det første skridt mod type II diabetes.

Endelig omfatter definitionen af ​​god ernæring også protein og fedt, ikke bare grundfrugter og grøntsagercarbs.

Forslag

  • Hvis din kost er substandard, måske drik lejlighedsvis saft til at slå din ernæringsmæssige frugt og grøntsagsbillet. Bedre at spise dem hele, selvom.
  • Hvis det er muligt, skal ju-rista tilføje en scoop eller to proteiner til saften for at sænke absorptionen og gøre det færdige produkt lidt tættere på et næringsmæssigt acceptabelt måltid.
  • Må ikke renses. Nogensinde. Det er fladt ud latterligt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel