• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Hvor meget protein skal jeg spise? Fælles spørgsmål. Her er nogle retningslinjer for løftere.

Tip: Hvor meget protein skal jeg spise? Fælles spørgsmål. Her er nogle retningslinjer for løftere.

Stimulere muskelproteinsyntese

Hver bro der rammer gymnastiksalen spørger dette spørgsmål, men hvad de virkelig mener er, "Hvor meget protein skal jeg spise for at maksimere muskelgevinst?"

Hvad løfterne ønsker er at stimulere muskelproteinsyntese. I en efteruddannelsestilstand hæves muskelproteinsyntese, og cellerne primer for optagelsen af ​​aminosyrer. På dette tidspunkt bliver scenen indstillet til gevinster.

Så hvor meget protein skal du spise hver dag for at maksimere muskelvækst? For det første accelererer muskelvæksten ikke hurtigere ved at spise overskydende protein end hvad der er nødvendigt for at maksimere muskelproteinsyntese. Broen der fortæller dig at "bare spise et ton protein" er ikke helt forkert, men det er heller ikke helt rigtigt.

Hvad videnskaben har vist os, er at overskydende kalorier fra protein ikke nemt bliver opbevaret som kropsfedt, men de øger heller ikke muskelvæksthastigheden. Der er ingen måde at accelerere muskelgevinster hurtigere end hvad din genetik tillader, medmindre du sætter din krop i en forbedret anabolsk tilstand med steroid brug.

Du kan ikke tvinge føde muskelvækst via overskydende protein. Hvis dine vægt træningssessioner forårsager et tilpasningsrespons, og du har et overordnet kalorieoverskud (et sted mellem kropsvægt x 16-20 kalorier), og dit proteinindtag er tilstrækkeligt, så vil du vokse så hurtigt som du kan vokse.

Der er ingen genveje her, men der er nogle optimale måder at bruge proteinindtag på for at maksimere, hvad mor og pop gav dig:

  • Et gram protein pr. Kilo kropsvægt pr. Dag vil dække stort set alle, uanset alder eller erfaring, medmindre du er barn-point-at-you-at-the-store fedt.
  • Ca. 40 gram valleprotein efter træning vil maksimere muskelproteinsyntese.
  • Et langsomt fordøjelsesprotein indeholdende kasein før sengetid er en god idé at holde muskelproteinsyntese forhøjet i løbet af natten.

Hvordan ser det ud på en dag?

Tre firkanter på ca. 30-40 gram protein ved hvert måltid. En efteruddannelse ryste 40 gram protein. Derefter 20-40 gram kasein, inden du slår sækken. Hvis du spiser i et kalorieoverskud, og det overskud indeholder kulhydrater - som det burde - så vil der være et lille protein, der kommer sammen med disse carb kilder. De tæller også.

At få nok protein er ofte ikke problemet for de fleste fyre, der ikke vokser. Det er ofte mangel på generelle kalorier og træningsintensitet, der holder dem tilbage. Når alle disse ting er på plads ... boom. Gainz.

Forrige Artikel «
Næste Artikel