• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Sådan træner du dine kalve uden en maskine Her er hvordan man slår dine kalve i dit hjem gym uden at skulle købe en kalvemaskine.

Tip: Sådan træner du dine kalve uden en maskine Her er hvordan man slår dine kalve i dit hjem gym uden at skulle købe en kalvemaskine.

Jeg plejer at være fan af at bruge frie vægte over maskiner, men kalve er en undtagelse. Maskiner er enklere og fungerer bedre. Men hvad nu hvis du træner i et hjemmeklub eller i et kropsbenet gym, der ikke har nogen maskiner? Så bliver det svært.

De sædvanlige hæfteklammer i denne situation er kropsvægte en-ben-kalvehævninger eller stående barbellkalvefremkaldelser. Mens disse er både bedre end ingenting, er jeg heller ikke en stor fan af.

Enkeltbenet kalvløftninger udført med lige kropsvægt er for lette for de fleste løftere. Du kan holde en tung håndvægt i en arm, men selv da vil du virkelig være begrænset så langt som muligt for at læse potentialet. Barbell kalv rejser giver meget stort læsning potentiale, men når du gør dem fritstående, balance bliver den begrænsende faktor.

For at omgå dette problem og tage balanceringsaspektet ud af ligningen, skal du prøve at gøre dem med spidsen spærret flush mod racket, så du skraber racket på vej op og ned:

For at dette skal fungere, skal du holde stangen i en frontklippestilling, så du kan læne lidt ind i stativet for at holde stangen på den rigtige sti.

For at øge bevægelsesomfanget i den strakte position i bunden af ​​repen (som er vigtig for vækst), stå med tæerne på en vægtplade eller et lille aerobt trin, og dine hæle hænger frit i luften.

Du kan gøre dem single-leg eller double-leg, men jeg foretrækker meget enkeltben fordi a) det føles bare bedre og b) det ikke-fungerende ben kan tjene som en "spotter", hvis du mister din balance. Balancen bør ikke være et problem, da du bruger racket til støtte, men hvis du begynder at føle dig rystet, skal du bare trykke på det frie ben for at genbalancere dig selv. Du kan også bruge det frie ben til et lille ekstra boost i slutningen af ​​sættet for at hjælpe med at presse ud nogle få selvhjælper "tvunget" reps.

Dette er sværere end det ser ud, og når du tager højde for friktionen af ​​stangen mod stativet, vil du sandsynligvis ikke have meget vægt for virkelig at føle det.

At slå kalve på en lidt anderledes måde, kan du også oprette mere som en rack pull med en stor fremad mager, hvilket gør øvelsen til noget som en æselkalve hæve.

Disse føles lidt anderledes end den forreste squat-version, så skift det op og prøv det begge veje.

Hvis du finder ud af at opdrætte dine kalve, men træner i et maskinfrit gym, kan det være, hvad lægen har bestilt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel