• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Hybridbrystpressen til HypertrophyDenne kombinationsøvelse vil negle hver eneste del af brystet. Tjek det ud.

Tip: Hybridbrystpressen til HypertrophyDenne kombinationsøvelse vil negle hver eneste del af brystet. Tjek det ud.

Hvis du vil have et stort bryst, skal du vide lidt om den primære og sekundære handling af pectoralis majoren, som er brystmuskel med størst potentiale for vækst.

Pec-hovedet er en stor muskel, der fastgøres bredt mod brystbenet, kravebenet og ribbenburet på forkanten af ​​kroppen. På grund af de flere fastgørelsespunkter er fiberretningen af ​​pecs forskelligartede og justeret i flere retninger, som alle fører mod fastgørelsen til indersiden af ​​humerusen.

Hvorfor er det godt at vide? Fordi det kræver flere vinkler, positioner og typer af sammentrækninger for at aktivere og træthed, skal alle fibre indlede vækst.

Pecs er notorisk overtrained i det vandrette presseplan (flad bænkpress). Men mange gange er sekundære handlinger af pecs som vandret adduktion (flyes) og intern rotation overset. Men hvad nu hvis en øvelse kunne tackle alle disse handlinger og træne pecs gennem et komplet udvalg af bevægelser? Denne vil gøre det:

Manuelt modstandsdygtig Hybrid Dumbbell Flye med Iso-hold

Dette er en kombination af et neutralt greb presse, en flye handling, og tilføjet modstand fra en partner øverst i bevægelsesområdet.

Den gamle skole flye er god til træning ud af strækningen, men i toppen af ​​bevægelsen er det sværere at holde spændinger gennem pecs. Her vil din partner manuelt modstå dig under løftedelen, men han eller hun burde ikke tvinge dig til en bundstrækning eller modstå overhovedet under løftedelen.

Tilføj et 30 sekunders hold i den strakte stilling på din sidste rep. Dette vil fremskynde blodgennemstrømningen til området og øge spændingen uden at tilføje flere reps.

Forrige Artikel «
Næste Artikel