• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Infinity Singles for Big TricepsTri'erne svarer bedst til tunge reps, men du skal være klog over det. Prøv dette.

Tip: Infinity Singles for Big TricepsTri'erne svarer bedst til tunge reps, men du skal være klog over det. Prøv dette.

Da dine triceps består af ca. 67% type II fibre (hurtig træk), bliver de bedre med tyngre vægte og lavere reps. Lysere sæt ved hjælp af en masse reps bare gør ikke meget for tri er.

Med det i tankerne kan jeg godt lide noget, jeg kalder "uendelige singler" til triceps, hvilket er en riff på hvile pause træning. Du starter med tunge sæt med omkring 5 reps, så arbejde dig ned til at gøre singler som du træthed. Du holder de enkelte reps, indtil de går i stykker, hvilket overraskende tager et stykke tid.

Sådan kan det se ud med single-arm reb pushdowns. Træneren Aaron White demonstrerer her, men vi forkortede sættet til demoformål. I en egentlig træning kan et sæt tage et par minutter.

  1. Start med en vægt på stakken, som du kan løfte ca. 5 gange. Du bruger samme vægt hele vejen igennem.
  2. Brug en arm, lav 5 reps. Skift nu straks den anden arm og lav 5 reps. Klem triceps hårdt og hold sammentrækningen nederst i et sekund eller to. Hvis du ikke laver et grimt ansigt, sænker du det.
  3. Uden hvile, gå tilbage til den første arm og gøre så mange reps som du kan. Det kan være 4 denne gang, da din "hviletid" kun varede så længe som det tog for at gøre den anden arm.
  4. Fortsæt frem og tilbage mellem arme, uden hvile, indtil du kun kan gøre 1 rep med hver arm.
  5. Her er hvor de uendelige singler begynder. Hvad du vil bemærke er, at du kan fortsætte med at gøre enhedsrepræsentanter i lang tid. Det skyldes, at hver arm får omkring 10 sekunders hvile mellem hver enkelt. Det er bare nok tid til at komme sig og kunne gøre en anden rep.
  6. Stop dette forlængede sæt, når du bare ikke kan gøre en anden enkelt i god form. Dine triceps vil føle sig så pumpet, at de næsten kramper op.

Forrige Artikel «
Næste Artikel