• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Isolationsøvelser mod store elevatorer Hvad er bedst for muskelvækst? Her er nogle indsigter.

Tip: Isolationsøvelser mod store elevatorer Hvad er bedst for muskelvækst? Her er nogle indsigter.

Hvis du ønsker muskelvækst, skal du ikke stole på store sammensatte øvelser. Sikker på, at sammensatte flersamleøvelser giver det bedste bang for pengene, når det gælder at opnå brugbar styrke, men det er ikke hovedmålet for nogen, der ønsker at opbygge muskler. Det er bare en pæn bivirkning ved at forfølge dit hovedmål.

Isolationsøvelser kan ikke være så "funktionelle" med hensyn til virkelighedens anvendelighed, men de sætter et laserlignende fokus på målmusklen, hvilket gør det til modtageren af ​​træningsspændingen.

For eksempel er barbell squats store, men din nedre ryg kan give ud før din quads. Og det vil kompromittere den træningsstimulering, som din quads modtager. Det er her, hvor benforlængelser kommer ind. Når du tager et sæt benforlænger til at svigte, ved du, at quads gjorde alt arbejdet!

Så i stedet for at tænke med en eller / eller mentalitet, omfavne det faktum, at hverken sammensatte eller isolationsøvelser er iboende overlegen ... de er bare forskellige.

Da jeg var undergrad i motion science, spores jeg professoren mest kendt for hans kendskab til løft. Jeg spurgte ham: "Hvad er bedre for størrelse, sammensatte eller isolationsøvelser?"

Hans svar overraskede mig. "Heller ikke, " sagde han. "Hver har fordele og ulemper. Det er bedst at stimulere musklerne på en række måder. Du vil sandsynligvis få mere overordnet hypertrofi at gøre nogle af hver i stedet for enten sammensatte eller isolerende øvelser udelukkende."

Ægte svar er ikke så sort og hvid som vi gerne vil have for dem at være.

Forrige Artikel «
Næste Artikel