• Vigtigste
  • >
  • mening
  • >
  • Tip: Joe Weider dræbte mine gevinster Faderen af ​​Bodybuilding, som han kaldte sig selv, gjorde mange gode ting til vægtløftning, men han ledede også mange mennesker på vej.

Tip: Joe Weider dræbte mine gevinster Faderen af ​​Bodybuilding, som han kaldte sig selv, gjorde mange gode ting til vægtløftning, men han ledede også mange mennesker på vej.

Jeg begyndte at løfte vægte i løbet af æra af Joe Weider, den bastard. Beklager, men jeg kan ikke lade være med at tilføje "den bastard", når jeg nævner Joe Weider ... at bastard.)

Herefter lagde Joe (den bastard) de mest blændende magasiner, og alle de bedste bodybuildere havde kontrakter med ham. Da nybegyndere som mig ønskede at lære om løft, læste vi hans mags, men vi var utroligt naive da.

Næsten ingen vidste eller troede at pro bodybuilders brugte steroider. Faktisk var det først senere, da et af de magasiner, jeg arbejdede for, begyndte at tale om steroidbrug blandt de fordele, som folk vækkede op. Over hele landet brister bobler højt. Joe - den bastard - kaldte mig selv engang hjemme for at klage over, hvordan jeg ødelagde det billede af helbred, han så forsigtigt havde forsøgt at konstruere.

Men forud for det syntes resten af ​​os dårlige schlubs i Kansas eller hvor som helst, at vi også kunne se ud som alle de "naturlige" proffer, hvis vi lige trænede på samme måde som de gjorde.

Åh, og Joe Weider, den bastard, var virkelig storartet i at afsløre træningsprogrammerne anvendt af de øverste bodybuildere. Problemet var, at deres steroid-brændte rutiner varede mindst to timer, og de trænede sådan 6 dage om ugen. Så vi troede alle, at vi skulle træne to timer om dagen, 6 dage om ugen, og aldrig indse, at den slags program uden hjælp af steroider ville gøre mere for at rive os ned end at opbygge os.

Og det var sådan, jeg tog fitness for langt

Jeg levede stort set i gymnastiksalen. Jeg afviste sociale begivenheder efter social begivenhed, fordi jeg skulle træne. Jeg savnede bryllupper, begravelser, koncerter og flere film og middage med venner. Da jeg blev gift, gik min kone og jeg lige til gymnastiksalen.

Det var ikke før et par år senere, at vi alle forstod den charade han havde trukket på os. Vi så indså, at vi ikke behøvede at leve i gymnastiksalen, at kortere, mindre hyppige træning ville tjene os meget bedre.

Men det var for sent. Vi tabte alle store biter af vores liv på grund af Joe Weider, den bastard, og uden grund.

Heldigvis var jeg i stand til at afprogramme mig selv, men jeg finder mig stadig manglende store livshændelser, fordi jeg "skal" gå i gymnastiksalen. Det jeg dog lejlighedsvis kan gøre er at sige noget latterligt for mig selv for at slå mig ud af den tankegang.

For eksempel kan jeg sige: "Åh ja, jeg kommer i tredje i stedet for anden på dette års Mr. Olympia-konkurrence" og derefter gøre hvad jeg planlagde at gøre eller blev inviteret til at gøre og prøv at nyde helvede ud af mig selv uden skyld.

Forrige Artikel «
Næste Artikel