• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: Keto-kostningen kan ikke lide MuscleNew-undersøgelse afslører nogle skuffende nyheder om ketogene kostvaner og muskelvækst.

Tip: Keto-kostningen kan ikke lide MuscleNew-undersøgelse afslører nogle skuffende nyheder om ketogene kostvaner og muskelvækst.

Min tante er fascineret af en bestemt tv-reklame. Det er den ene, hvor de gnider nogle "Miracle Cream" på ansigtet af en fyr, der ligner Harry Dean Stantons broder, og inden for få minutter går de store poser under øjnene - poser så store som dem, du chuger vin ud af Burning Man - forsvinder. Det er et mirakel!

Jeg har ikke fået hjertet til at fortælle hende, at hun kunne gøre det samme med nogle præparationer H. Den aktive bestanddel bekæmper simpelthen blodkar, midlertidigt krymper og strammer væv og muskler, uanset om de er på din rump eller på dit ansigt.

Sagen er, hun vil virkelig have det til at fungere. Keto dieters har samme tankegang, de samme urealistiske forventninger. De ønsker desperat kosten til at slette alt fedt, mens de gør dem betagende bløde med tankegangende udholdenhed.

Beklager, keto fans. Du kan ikke have det hele. Du kan være meget magert og måske endda øget udholdenhed, men mere muskler? Det sker ikke. I det mindste er det nogle spanske forskere siger efter at have gennemført en undersøgelse af keto- og modstandstræning.

Hvad de gjorde

De spanske forskere rekrutterede 24 vægtløftende hombres og opdelte dem i tre grupper. Alle fulgte en identisk løfteplan i 8 uger. En gruppe - ketokoncernen - gik på en 3.000 kalorie plus hyperkalorisk kost, hvor de indtog 2 gram protein pr. Kg legemsvægt pr. Dag og mindre end 42 gram kulhydrater.

Den anden gruppe gik også på en 3.000 kalorie plus kost, men deres protein- og carb-indtag var "normal".

Den tredje gruppe spiste deres sædvanlige kostvaner og tjente som kontrolgruppe.

Hvad de fandt

Keto-gruppen tabte meget kropsfedt, men de tabte også meget visceralt fedt, hvilket betyder, at kosten har positive hjertebeskyttende fordele (da visceralt fedt er impliceret i kardiometabolisk sygdom).

Keto-gruppen opnåede imidlertid ikke nogen statistisk signifikant mængde muskler, på trods af den hyperkaloriske diæt og høje proteinindtag.

Den ikke-keto-kalorieholdige diætgruppe fik en lille smule fedt (mindre end et pund), men derudover kom der en betydelig mængde magert kropsmasse (over 2 kg).

Kontrolgruppen fik også næsten to kilo muskler, men de slog også en smule ud og fik ca. 1, 5 kg fedt.

Forskerne konkluderede følgende:

"Denne undersøgelse viste ingen signifikante ændringer eller effektstørrelse på magert kropsmasse, på trods af hyperenergetisk tilstand og højt proteinindtag (2, 0 g / kg / d) hos modstandstrænede mænd i den ketogene diætgruppe. Derfor konkluderer vi, at lav- kulhydrat-diætmetoder ville ikke være en optimal strategi for at opbygge muskelmasse hos trænede mænd under træningsbetingelserne i denne undersøgelse (mekanisk spændingsfokuseret modstandstræningsprotokol i 8 uger). "

Hvad det betyder for dig

Flere tidligere undersøgelser af rotter har også vist, at keto dietten ikke fremkalder meget muskelvækst, selv når de er parret med en slags gnagervægtsuddannelse, men forskerne troede ikke, at resultaterne var ekstrapolere over for mennesker.

Derfor denne undersøgelse. Og selvom resultaterne af et enkelt eksperiment ikke kan tages som evangelium, synes dette at bekræfte, hvad mange af os i biz tror: Hvis du vil opbygge muskler, er den bedste tilgang den tidskendte og tidsbeviste metode til at kombinere modstandstræning med højt protein, passende kulhydrater og et kalorisk overskud.

Kilde

  1. Vargas, Salvador et al. "Effekt af ketogen diæt på kropsammensætning under modstandstræning hos trænede mænd: En randomiseret kontrolleret undersøgelse." Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2018 15:31.

Forrige Artikel «
Næste Artikel