• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Nøglen til stærke og sunde skuldre Følg disse to trin, og du vil ikke kun opbygge stærke delts, du vil holde dem sunde.

Tip: Nøglen til stærke og sunde skuldre Følg disse to trin, og du vil ikke kun opbygge stærke delts, du vil holde dem sunde.

De fleste løftere vil på et eller andet tidspunkt have skulderproblemer, og selv dem, der ikke har symptomer, har normalt noget, der er strukturelt uberørt. De fleste over 50 år har en slags rotator manchetpatologi, så man kan argumentere for, at alle sparker kanen ned ad vejen med hensyn til skuldersmerter i et løftemiljø. Denne vej er bare lidt længere for nogle mennesker.

Med det for øje er det bedste træningstips til langsigtet skulderudvikling at bestemme din tolerance for overhead pressning. Cyklus det ind og ud gennem hele måneden og / eller året. Stedfortræder i landminepressen (vist nedenfor) eller ekstra horisontale skubbeøvelser her og der.

Husk også, at en ounce af forebyggelse er værd at et pund af helbredelse. Arbejde i en smule ekstern rotation arbejde i slutningen af ​​dine overkrop sessioner; så lidt som 2-3 sæt om ugen kan gøre en stor forskel. Gør nogle tilbøjelige fælder vokser som en del af din opvarmning. Brug en skumrulle på dine pecs, lats og overkrop. Træk mere end du skubber.

Alle disse ting støder på din overhead pressetolerance og giver bedre langsigtede resultater.

Forrige Artikel «
Næste Artikel