• Vigtigste
 • >
 • uddannelse
 • >
 • Tip: Løft hårdt, løft WiselyKeep disse 15 ting i tankerne, og du vil have en lang løfte karriere.

Tip: Løft hårdt, løft WiselyKeep disse 15 ting i tankerne, og du vil have en lang løfte karriere.

Hvis du ved nok om anatomi, fysiologi og styrketræning, kan du gøre en sag for hvorfor hver øvelse i bogen skal undgås. Omvendt kan du også gøre en sag for hvorfor hver øvelse i bogen skal udføres.

Hvordan du træner er dit opkald. Uanset om du spiller det sikkert eller kast terningerne, så sidder du i det mindste ikke i sofaen. Smerter og skader har en måde at lære dig korrekt form og programmering på, og at have et stort arsenal af øvelser er vigtigt for at forhindre kedsomhed og habituation og gnist yderligere tilpasning.

Her er 15 ting at huske for at hjælpe dig med at lære og løfte:

 1. En øvelse vurderes af, hvordan den skal udføres, ikke ved hvordan jacktardene skruer den op.
 2. Hvis du tror at løfte, er vægten farlig, prøv at være svag. At være svag er farlig.
 3. Der er ingen kontraindicerede øvelser, kun kontraindicerede individer. Lær hvordan din krop fungerer og behersker sin mekanik.
 4. Hvis du ikke kan udføre en øvelse korrekt, skal du ikke gøre det. Hvis en øvelse konsekvent medfører smerte, gør det ikke. Hvis en øvelse konsekvent skader dig, skal du ikke gøre det.
 5. Tjen ret til at udføre en øvelse. Korrigér enhver funktionsfejl og blive kvalificeret med kropsvægt, inden du lægger et bevægelsesmønster op.
 6. Der eksisterer en risiko-belønning kontinuum og nogle øvelser er sikrere end andre. Det er op til dig at bestemme, hvor du tegner linjen. Ikke tæve om din manglende fremgang eller dårlig fælles sundhed, som du ligger i den seng du lavede for dig selv.
 7. Øvelser udført dårligt er farlige, mens øvelser udført godt er gavnlige. Hvis du bruger shitty form, vil du såre dig selv. Det er kun et spørgsmål om tid.
 8. Hvis du viser optimale niveauer af fælles mobilitet, stabilitet og motorstyring, vil du distribuere kræfter meget bedre og være i stand til at tolerere mere volumen, intensitet og frekvens.
 9. Strukturel balance er kritisk. Du skal styrke leddene i modstridende manerer for at sikre, at kropsholdning ikke ændres. Hvis din krop eroderer på grund af styrketræning, betyder det at du er en crappy programdesigner.
 10. Kropsvæv tilpasses til at blive stærkere for at modstå belastning. Kroppen er en levende organisme, som tilpasser sig pålagte krav.
 11. Din træning vil være baseret på dine behov, dine mål og din smag. Forskellige mål kræver forskellige træningsmetoder. Jo højere dine mål er, desto større risiko indebærer.
 12. Der er to typer stress: eustress og nød. Hold dig selv i eustress - en form for positiv, motiverende, spændende stress, som du kan håndtere - og det bliver okay.
 13. Hvis du tror en øvelse vil skade dig, vil det nok.
 14. Skader i vægtrummet har mere at gøre med dårlig form og dårlig programmering end selve øvelsen. Øvelser er værktøjer. Du er tømrer. En god snedkæmper beskylder aldrig sine redskaber.
 15. I stedet for at glide sammen med populære tendenser, er det mere frugtbart at lære, hvordan kroppen virker, hvilket vil give dig mulighed for at forstå fordele og ulemper ved hver øvelse og træffe uddannede beslutninger i din programmering.

Forrige Artikel «
Næste Artikel