• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Master Hip CleanHere er en god bevægelse for den olympiske løfter eller for enhver, der ønsker at bygge nogle imponerende fælder.

Tip: Master Hip CleanHere er en god bevægelse for den olympiske løfter eller for enhver, der ønsker at bygge nogle imponerende fælder.

Hvis du begynder at komme ind i olympisk løft, eller bare ønsker at opbygge fantastiske fælder, er en af ​​de vigtigste bevægelser at mestre hip hofte.

Når folk forsøger at lære en ren fra gulvet for tidligt, resulterer det generelt i brud på teknik i resten af ​​elevatoren. De vil savne at komme i kontakt med baren.

Hippepositionen (kraftpositionen) er kun en lille dukkert i hofterne, ryg lige, knæene er lidt bøjede og vægt i hæle. Derefter er det et aggressivt træk og hoftekørsel for at få stangen til at blive på plads, når du falder under i en fuld fronthøjdeposition.

Det er en fantastisk øvelse, der lærer styrke og selvtillid med at komme i kontakt med baren. Det hjælper dig også med at lære, hvordan du ikke trækker stangen for højt op med dine arme (strømrensning). Med denne bevægelse, jo lavere du kan fange i en aktiv stilling, jo bedre bliver din samlede løft.

  1. Deadlift baren op til en stående position.
  2. Med en lille dukkert i dine hofter, lad dine knæ komme lidt fremad. Din bar skal røre dig ved hofte eller lår afhængigt af din armlængde.
  3. Med en aggressiv pop, skal du køre dine fødder i gulvet og udvide dine hofter.
  4. Den anden, dine hofter har forlænget, træk dig selv under barbell. Træk ikke barbell opad.
  5. Du skal lande i en frontklippestilling med brystet op og albuerne højt.
  6. Stå op for at fuldføre elevatoren.

Denne bevægelse er en fænomenal opvarmning til dine løftesessioner. Det er også noget, jeg vil anbefale at tilføje til dine programmer. Gå tung for at udvikle hastighed og kraft.

Forrige Artikel «
Næste Artikel