• Vigtigste
  • >
  • levende
  • >
  • Tip: Motivation, social angst og fitness Er du i stand til at få en ven eller en elskede i gymnastiksalen? Nå går du sikkert på den forkerte måde. Sådan får du dem til hook.

Tip: Motivation, social angst og fitness Er du i stand til at få en ven eller en elskede i gymnastiksalen? Nå går du sikkert på den forkerte måde. Sådan får du dem til hook.

Forsøger du at få din ven eller ægtefælle ind i gymnastiksalen? Nå, de fleste mennesker går om det på den forkerte måde, og de kan gøre mere skade end godt. Her er hvad du skal gøre.

Overvej personens perspektiv

Tænk over, hvorfor han eller hun ikke ønsker at være i gymnastiksalen. Intimidering og motivation er der største hindringer.

Husk din første dag på gymnasiet? Du har sandsynligvis hyped det i hovedet i årevis som et sted, der bliver pakket fuld af intimidering. Du havde stress, angst, og måske du bare ikke engang lide klassen. Men hvis det ikke var for at blive tvunget til at gå i skole, ville mindst et par børn vælge at blive i moms varme bil, mens hun er på arbejde i stedet for at bremse det miljø igen.

Hurtig frem til nu. Sociale medier er fyldt med videoer af "over de øverste" gymnastikgæster, der gør det til at virke som om det kun er plads til super erfarne eller pasformede individer.

Det er ikke, og de af os der er der ved det regelmæssigt alt for godt. Men jeg mener, kom nu, det er nemt at se, hvorfor folk kan vige væk fra at finde et motionscenter for at hoppe ind i livsstilen. Jeg fortaler ikke det berygtede lilla gym (du kender den) at skjule fra det hele. Men der skal være en slags introduktion, der gør det muligt for en person at lette det ind.

Social angst kan være den største ting, der holder disse personer fra at dykke i og lære at nyde fitness. Jeg ved at du måske siger: "Men Thoren, kan ikke disse genert folk bare arbejde hjemme?"

Sikker på, at de kan! Men når du endnu ikke har etableret en rutine, vil vaskeri, madlavning, rengøring og familietid altid være en distraktion. Der vil altid være et bjerg af undskyldninger derhjemme, der efterlades, når du forlader huset til en træning.

Sådan hjælper du

Tilbyde denne person nogle gange eller steder at træne, der er stille og har lav fodtrafik. Lad dem komme ind i swing af ting, før de oplever gymnastiksalen i travle tider. Fremhæv det faktum, at det vil være "død" omkring den tid, og du vil blive glædeligt overrasket over, hvor meget hurtigere de opvarmer op til ideen om at træne mere ofte.

Lad os nu tale motivation og få lidt videnskabelig med det. Motivation til at holde fast i en rutine er forskellig fra den ene person til den næste, og vi kan ikke behandle hver enkelt person, som de skal dele vores samme grunde til at komme i motion. Ekstreme faktorer som vores udseende, sociale belønninger og ros er ofte årsager til, at folk begynder motion.

Desværre er disse faktorer ikke rigtig forbundet med langsigtet program / livsstilsoverholdelse. For eksempel, lad os sige "Kim" hopper ind i en øvelsesregime for at få hævn på hendes eks for at dumpe hende. Hun ønsker at vise ham ved at forbedre sin fysik og få en krop, der gør hovedet og brændstoffer jalousi.

Men hold fast ... Da tiden går forbi og sin vrede forsvinder, vil hun også ønske at dukke op og dræbe den i gymnastiksalen (medmindre hun har fundet flere grunde til at fortsætte). Hvorfor?

Fordi disse følelser ikke er bæredygtige. Vil du have abs? Store! Men hvis du gør det for at se godt ud for andre mennesker, begynder motivationen at glide og erstattes af andre behov og prioriteter.

Sådan hjælper du virkelig: Hjælp din ven med at udvikle egen motivation. Det har vist sig igen og igen, at det at finde motivation gennem nydelse, social interaktion og personlig tilfredshed fremmer længerevarende overholdelse af livsstilsændringer. Så...

  1. Sørg for at de nyder træningen!
  2. Vælg en modalitet af motion, der appellerer til dem. Tving dem ikke til kraftløftning, hvis bodybuilding appellerer til dem mere.
  3. Sørg for at give dem mundtlig anerkendelse af deres forbedringer. Jo mere de hører det, desto mere vil de holde fast ved det.
  4. Fællesskabet er alt. At finde et motionscenter, der matcher deres interesser, vil give dem den følelse af fællesskab og ansvarlighed. Hvorfor tror du, at mange mennesker bliver så "alt i" med CrossFit? Det er den følelse af samfund, der holder folk komme rundt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel