• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: The New Ab Shredder WorkoutDette har været en favorit hos figurkonkurrenter i årevis. Her er et par nye måder at gøre det på.

Tip: The New Ab Shredder WorkoutDette har været en favorit hos figurkonkurrenter i årevis. Her er et par nye måder at gøre det på.

Ab shredder er ikke så meget en specifik træning som det er et koncept. Det består af at kombinere direkte abdominal arbejde med metaboliske øvelser. Jeg begyndte at bruge tilgangen med figur konkurrenter efter at have læst artiklen, Spot Reduction er Real, af Dr. Lonnie Lowery.

Ved at bruge en ab øvelse for at øge blodgennemstrømningen mod regionen, vil du øge fedt mobilisering og transportere mere af det væk fra dette område. Dette vil føre til at bruge lidt mere fedt fra abdominalområdet, når du laver din cardio.

Så du vil gøre ab arbejde, derefter gøre en bout af cardio, så gå tilbage til ab arbejde, derefter cardio igen. Fortsæt frem og tilbage for en bestemt mængde sæt. Jeg bruger flere versioner afhængigt af individets træningsniveau samt hans eller hendes psykologiske profil.

Ab Shredder: Den hårde version

  • A1. Schweiziske boldkroner med en langsom squeeze-rep-stil: Lav hver rep så hårdt som muligt. Gå langsomt op og ned, klem hårdt hver tomme af hver rep. Gør så mange reps som du kan. Derefter hvile 20 sekunder, gøre så mange reps som du kan igen, hvile en sidste gang i 20 sekunder, så lav så mange hurtige reps som muligt. Tag så lidt hvile som muligt.
  • A2. Landmandens tur eller Zercher bærer: Efter crunches, gå i 60 sekunder med dumbbells eller en barbell Zercher-stil, som vist nedenfor. Målet er ikke at dække maksimal afstand i den pågældende periode, den skal gå, mens kernen holdes så tæt som muligt; forestil dig at blive slået i maven.
  • A3. Enhver kardemaskine, all-out i 30 sekunder: Brug den elliptiske, stationære cykel, Assault Bike, Roning ergometer osv. Efter 30 sekunder er op, hvile i et minut.

Det er et interval, og du gør 4-5 i en træning. Det er meget effektivt og "ikke-kedeligt" (så meget som energisystemarbejde kan være) med den ekstra fordel at føre til lidt mere abdominal fedt tab.

Mulighed for konkurrenter: Hvis du nærmer dig en konkurrence, skal du prøve at tilføje 20 minutters stabil kardio i slutningen. Hvis du gør dette, gør kardioen sin egen træning, da det varer omkring 40 minutter. Hvis du laver det uden stabil kardio, kan du gøre det ved afslutningen af ​​en regelmæssig træning eller i en separat træning.

Ab Shredder: Den lidt lettere version

Normalt introducerer jeg klienter til abs shredderen med en enklere træning:

  • A1. Schweiziske boldkroner: Langsom, pressetryk-stil: Lav hver rep så hårdt som muligt. Gør så mange reps som du kan, hvile 20 sekunder, lav så mange reps som du kan igen, hvile en sidste 20 sekunder og gøre så mange hurtige reps som muligt.
  • A2. Kardio maskininterval: gør 15 sekunder moderat intensitet / gradvis opbygning, 30 sekunder all-out og 60 sekunder moderat intensitet. Hvile 45-60 sekunder. Dette er et interval. Gør 4-6 i alt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel