• Vigtigste
  • >
  • mening
  • >
  • Tip: Overhold Mirror RuleMost fitnesscentre har spejle, men vidste du, at der er nogle uskrevne regler om dem? Lær dem her

Tip: Overhold Mirror RuleMost fitnesscentre har spejle, men vidste du, at der er nogle uskrevne regler om dem? Lær dem her

Det er en ældre skole regel, at de fleste mennesker synes at have glemt: Hvis nogen går tunge, ikke komme imellem dem og spejlet.

Spejlet er helligt. Jo tungere vægten er, jo mere hellig bliver den. Ikke for forfængelighed, men som et redskab. For mange elevatorer bliver din form mere kontrollerbar, hvis du kan se, hvad du laver. Krydderierne kender dette, og derfor forbliver vi ude af vejen for at nogen laver et tungt sæt i spejlet. For alle andre betyder det ikke, at de kommer mellem dem og spejlet!

Hvis du vil have et par håndvægte, og de er lige foran en fyr, der sidder på skulderpresser med et par 90'er, venter du. Hvis du har et par, du faktisk ønsker at sætte væk, lige foran ham, det er rigtigt, du venter. Det var det, han ville gøre for dig. Det er ligegyldigt hvem der er større eller hvor meget vægt er involveret.

Og Gud hjælper dig, hvis du blokerer andens spejl for at tage en selvtillid. At bryde denne regel kan helt sikkert og helt sikkert endte med at hænderne blev kastet.

Også være den fyr, der tager et par håndvægte og gør sit sæt tre tommer foran reolen. Der er et to-fods ingen land foran spejlet. Kryds kun den vej for at gribe eller lægge dine håndvægte ud og komme ud.

Forrige Artikel «
Næste Artikel