• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Plank Den smarte måde Hvis du kan holde en plank i flere minutter, gør du det forkert. Der er en bedre, mere sikker og mere effektiv måde. Tjek det ud.

Tip: Plank Den smarte måde Hvis du kan holde en plank i flere minutter, gør du det forkert. Der er en bedre, mere sikker og mere effektiv måde. Tjek det ud.

Planken startede med ædle hensigter. Det blev hurtigt en bevægelse (eller mangel deraf), som nogen kunne gøre med lidt eller ingen beherskelse. Bare sæt dine albuer på jorden, ræk ud og hold den i 5 minutter ad gangen! Og wow, i løbet af et øjeblik ville du have en solid rock kerne, der ville spare dig for smerter i ryggen og skade ... Uh, ikke så hurtigt.

Det primære problem med den traditionelle plank er manglen på dyb kerneaktivering over en længere periode. Traditionelle planker fremskyndes ved at øge holdets tid sammen med øget ekstern belastning placeret på kroppen. Forlængede sæt kan forårsage postural dysfunktion og kronisk forreste bækkenbunds-traume.

Kernen var ikke beregnet til at brande i længere tid i isolation. Snarere skal de dybe og overfladiske muskler i søjlen have mulighed for at skyde med maksimal kraft gentagne gange over tid.

En bedre plank

RKC-planken kan programmeres til enhver form for træning effektivt. Afhængigt af bevægelses- eller træningsvægten af ​​en bestemt session kan RKC-planken programmeres som en dynamisk opvarmning eller metabolisk efterbehandler.

RKC Plank

  1. Læg armene lidt længere ud, end du ville i en traditionel, ikke-effektiv plank.
  2. Kontrakt gluten og quads så hårdt som muligt, indtil din krop begynder at ryste som en malingblander.
  3. En god RKC-plank er en fuld kropskontraktion, som kun varer 8-10 sekunder. En præ-træning er at gøre 3 "reps" med cirka 5 sekunder mellem hver.

Det er på tide at smide den traditionelle planke og opgradere dem med en version, der rent faktisk indebærer indsats.

Forrige Artikel «
Næste Artikel