• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Pre-Squat PrimerDo denne primer superset før du squat og du vil få det bedste træning i dit liv. Sådan gør du det.

Tip: Pre-Squat PrimerDo denne primer superset før du squat og du vil få det bedste træning i dit liv. Sådan gør du det.

Tænd dit centralnervesystem før du hakker. Hvorfor? Fordi du kun er så stærk som dit nervesystem giver dig mulighed for at være. Visse eksplosive øvelser og plyometrics kan være CNS primere. Gør dem før du rammer de store lifte, og de vil låse op for din sande styrke og styrkepotentiale.

Her er en, der primer din krop til en god squat træning:

Alternerende Medball Side Slams + Eksplosiv Vertikal Jump

  • A1. Alternerende medball side slams, 2-3 reps per side
  • A2. Dybde lodret spring fra boks, 1 rep

Gør 2-3 samlede supersets med 30-45 sekunder hvile mellem kampe.

Denne CNS primer superset skaber og aktiverer kernestivhed. Det vil også fremkalde en kraftig stimulering i det vertikale bevægelsesplan.

Hvordan gør man det

Sidebevægelsen af ​​medball slams placerer kroppen i en position, der vil rekruttere mere stabilitet gennem de øvrige muskler i kernen, som de indre og ydre slør, som er store spillere i at skabe en tung bøjle. Med denne variation aktiverer du motorenheder med det formål at oversætte stivhed og ydeevne til de store løfter.

Gør 2-3 alternerende slam pr. Side, kør bolden ned til ydersiden af ​​dine tæer så eksplosivt som muligt. Fokus på at få fuld tredobbelt forlængelse af bolden op overhead og tredobbelt bøjning ved kørsel det i jorden. Kvalitets trumps mængde her, så lave reps og høj intensitet er berettiget.

Efter slammen bevæger du dig direkte ind i lodret hoppe, som supplerer squat mønsteret. Brug boksen til at skabe kraft og fremkalde et stærkt neuromuskulært svar, inden du træder ind i stativet.

For disse springer eksploderer du med maksimal kraftproduktion ud af gulvet og når maksimal højde, mens du holder landingen i en atletisk stilling. Dette vil begrænse bevægelsen efter hvert spring.

Gør 2-3 supersets med tilstrækkelig tid mellem kampe for at komme tæt på fuld tilbagesendelse og undgå en fortrykt tilstand, hvilket er et stort problem med at rampe op for meget volumen i præ-træningssekvensen med plyometrics. Med disse supersets er mindre bedre.

Forrige Artikel «
Næste Artikel