• Vigtigste
  • >
  • mening
  • >
  • Tip: Stop med at sige, at du vil blive stor og stærk Det er et vagt mål, der sandsynligvis ikke virker for dig mere. I stedet bliver alvorlige og følg disse 3 trin.

Tip: Stop med at sige, at du vil blive stor og stærk Det er et vagt mål, der sandsynligvis ikke virker for dig mere. I stedet bliver alvorlige og følg disse 3 trin.

Hvis du går ind i gymnastiksalen de fleste dage, og du tænker på, hvad du skal se under middagen i stedet for at fokusere på løftningen, der skal ske, skal du omdanne med nogle alvorlige ændringer ASAP. Her er hvad du skal gøre.

1 - Tag en kalender

Tæl nu ud 12 uger fra i dag og læg en kæmpe X på stedet. Du har nu kun 84 dage til at nå dit mål.

Konsekvenserne af manglende deadline? Du ender med at lade dig ned. Hvis ideen om det ikke stikker lidt, er dit ego alt for stort. Tag et greb, kompis, ingen er så fantastisk.

Indstilling af tidslinjen er en grundlæggende del af den grundlæggende målsætning, men den snubblede blok, som de fleste mennesker går over, er, at de aldrig rent faktisk sætter mål, de går bare i retning af generelle ideer. Problemet med at jage vage, uopnåelige ting er, at i sidste ende synes chasen ikke at være værd, så du mister interessen og fizzler ud.

2 - Få specifikke

Spørg enhver fyr i gymnastiksalen, hvad de træner for, og det er et sikkert spil, du vil høre, "Jeg vil bygge størrelse og styrke." Gør du? Gør du virkelig? Lemme gæt, du studerer også "ord" i skolen og havde "mad" til morgenmad.

Specifikke spørgsmål. Og da vi allerede har begyndt at indsnævre fokuset med en streng 12-ugers tidsramme, vælger det næste trin en af ​​tre ting:

  1. Du kan tabe fedt.
  2. Du kan tilføje størrelse.
  3. Du kan bygge styrke.

Vælg en. Kun en.

Med 12 ugers indkaldt træning og ernæring kan du få abs (for første gang hos hvem ved hvornår), eller du kan sætte på ca. 10-15 pounds anstændig skalavægt (ikke alle magre muskler, men absolut ikke alle jiggly bits) eller du kan øge elevatoren med en betydelig mængde (måske en plade en side, hvis du er mere en nybegynder).

Når du har valgt det enkelte mål, reducerer du fokus endnu mere for at få en bedre ide, hvor du er på vej. Har du 30 pund tarm over den skjulte seks-pak? Vil du sætte på 15 pund og endelig veje ind på en solid 190? Har din overhead presset fast ved 155 i måneder?

3 - Vælg din plan

Det sidste trin er at vælge den rigtige tilgang og derefter holde sig til det. Hundredvis af træningsrutiner og lige så mange ernæringsplaner betyder, at du bare skal gribe det rigtige målorienterede program og følge med.

Dette vil næsten absolut kræve at træde uden for din komfortzone i stedet for at lave den slags kost og træning, du har fået alt for godt af, men det er her resultatet er. Spræng ned og lav det hårde arbejde i et par måneder. Dit sind og krop vil drage fordel af udfordringen.

Forrige Artikel «
Næste Artikel