• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Stop UTI'er med denne herbUrinary-infektioner er smertefulde, dyre at behandle, og de kan genoptage. Sådan dræber du de dårlige bugs for godt.

Tip: Stop UTI'er med denne herbUrinary-infektioner er smertefulde, dyre at behandle, og de kan genoptage. Sådan dræber du de dårlige bugs for godt.

Pee-Pee og Poo-Poo

Urinvejsinfektioner er ikke noget, mange mænd oplever, primært på grund af anatomi. Dybest set er en mands kæbehul ret langt væk fra hans poo-poo hul. Ikke så med kvindelig anatomi. Og det betyder, at det er ret nemt at få en infektion i blæren fra E. coli og andre bakterier, der er, um ... ved siden af.

Kvinder kan også få UTI'er fra køn. Venstre ubehandlet, infektionen bevæger sig til nyrerne, så bliver tingene virkelig grimme.

Disse almindelige infektioner kan behandles med en runde antibiotika, men ikke billigt. Problemet er at de reoccur, og at tage en masse antibiotika har en masse ulemper, som at skabe stammer af resistente bakterier, der overtager verden og ting.

Men i hvert fald nu ved vi hvorfor UTIs boomerang tilbage og hvordan forhindrer chancen for at komme igen med et over-the-counter urte.

Studiet

Forskere ved Duke University Medical Center fandt ud af, hvorfor UTI'er genoptager med en rotteundersøgelse. I grund og grund er blæren designet til at strække, når den er fyldt med urin på grund af posenlignende strukturer i foringen. Men E. coli kan komme ind og spille hide-and-go-seek fra antibiotika. Hvis behandlingsmedicin ikke "når" alle de dårlige bakterier, kommer de ud til at spille igen senere.

Den herbske forskolin, der var kendt for revving up cellular activity, viste sig imidlertid at drive bakterierne ud fra dets skjulesteder, hvor det kunne overføres i urinen og / eller blive dræbt af antibiotika. Ingen skjule bugs, ingen gentagelse af det samme UTI.

Sådan bruges denne info

Nu forskere i dette dyreforsøg injicerede forskolin direkte i blæren (ouch) eller indgives intravenøst, men siden oral forskolin er blevet brugt i asiatiske kulturer i århundreder for at behandle smertefuld vandladning forårsaget af UTI'er, bør dette fungere med blot nogle få kapsler af en ren, bioenhanced forskolin ekstrakt.

Men spring over hippie sundheds-mad butik ting og hente nogle koncentreret forskolin 1, 9-carbonat, ligesom Carbolin 19®. Dette sælges normalt til muskelopbygning og fedt tabsformål, men det passer også her. Denne formulering af farmaceutisk kvalitet inkases også i et selvmikroemulsiverende næringsstofafgivelsessystem, hvilket i høj grad forbedrer biotilgængeligheden.

Husk nu, du skal stadig behandle din UTI med antibiotika. Forskolin mindsker sandsynligheden for, at den kommer tilbage for at bide dig i blæren.

Reference

  1. Duke University Medical Center. "Herbal behandling, der er effektiv til tilbagevendende urinvejsinfektioner." ScienceDaily.

Forrige Artikel «
Næste Artikel