• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Et supplement, der virker uden motion Dette supplement bygger muskel og brænder fedt selv uden træning ... og selvfølgelig virker det endnu bedre, hvis du gør det.

Tip: Et supplement, der virker uden motion Dette supplement bygger muskel og brænder fedt selv uden træning ... og selvfølgelig virker det endnu bedre, hvis du gør det.

Herbal supplement forskolin er meget som en af ​​disse uheralded backup sangere i en musikalsk gruppe, der har mere talent og evne end nogle af headliners men får ikke den anerkendelse, han eller hun fortjener.

Forhåbentlig, hvis der er nogen retfærdighed i universet, vil skæbnen - eller i det mindste en fede roadie, snuble over en ledning - en dag slå hovedsangerens mikrofon ud og pludselig vil hele publikum høre den søde, søde stemme i backupen sanger og han eller hun bliver en stjerne.

Jeg håber, at den samme slags ting vil ske med forskolin, fordi det fortjener det. Måske et andet kig på en imponerende forskolin studie vil gøre jobbet.

Studiet

Forskere rekrutterede 30 overvægtige forsøgspersoner, hvoraf 15 modtog 250 mg 10% forskolin ekstrakt to gange om dagen, hvoraf 15 fungerede som placebogruppen.

Efter 12 uger havde forskolin-gruppen følgende resultater:

  • Signifikant forhøjede frie testosteronniveauer (en stigning på 16, 77 +/- 33, 77% sammenlignet med -1, 08 +/- 18, 35% i placebogruppen).
  • Øget magert kropsmasse.
  • Øget metabolisk hastighed.
  • Signifikant nedsat kropsfedtprocent og fedtmasse (som bestemt af DXA).
  • Sænket blodtryk.

Husk også, at undersøgelsen ikke kræver, at emnerne skal udføre nogen form for træning eller slankekure. Alt fedt tab og ekstra magert kropsmasse skete på egen hånd.

Hvordan det skete

Forskerne bemærkede, at forskolin forøgede niveauer af cAMP (cyklisk adenosinmonophosphat). cAMP er en interessant sammensætning, fordi den virker som en slags kemisk omskifter, der gør alle slags kropsceller til og fra.

For eksempel kan forøgede niveauer af cAMP forårsage, at testiklerne fra Leydig-cellerne producerer mere testosteron, hvilket i sig selv kan føre til yderligere magert kropsmasse. Øgede niveauer af cAMP kan også føre til den øgede produktion af hormonfølsom lipase (HSL), hvilket fører til frigivelsen af ​​frie fedtsyrer, der skal anvendes som brændstof i kroppen.

Dette samme kemikalie opregulerer også skjoldbruskkirtlen, hvilket forårsager, at nogle forskere sammenligner forskolins effektivitet med skjoldbruskkirtelstimulerende hormon (TSH).

For så vidt angår det reducerede blodtryk, der ses hos forsøgspersonerne, har forskolin længe været krediteret med en vasodilatorisk virkning, som i sig selv reducerer blodtrykket. Når rørene er bredere, er det jo lettere for væske at komme igennem dem, og pumpen behøver ikke arbejde så hårdt.

Andre Cool Stuff

De fleste forbindelser, der udviser en fedtforbrændingseffekt, gør det ved at indlede en kemisk reaktion gennem receptorer - en kemisk gruppe eller et molekyle, der modtager signaler fra andre kemikalier eller andre stimuli generelt. I de fleste tilfælde bliver receptorer generelt de-sensibiliserede til det originale signal. I sidste ende undlader signalet enten at starte et svar, eller du har brug for et stærkere og stærkere signal for at komme igennem.

Men det er ikke tilfældet med forskolin, fordi det er et "post-receptor middel". Det betyder, at fedtforbrændingsresponset ikke skal falde over tid. Det bør være lige så effektiv den sidste dag du tager den som den var den første.

Sådan bruges denne info

Mens emnerne i dette beskrevne studie ikke var nødvendige for at udføre nogen øvelse, vil forskolin selvfølgelig arbejde endnu bedre, hvis du kombinerer det med nogle vægtløftning eller konditionstræning generelt.

Hvis du beslutter dig for at eksperimentere med forskolins fedtforbrændende testosteronforøgende evner, skal du sørge for at få hænderne på en farmaceutisk klasse formel af karbonatester. (Dette forlænger virkningsvarigheden fra 4 timer til 12 timer og øger biotilgængeligheden.) Carbolin-19® er det bedste valg. Tag to til fire kapsler om dagen i to opdelte doser. Tillad mindst 4 uger før du dømmer dens virkning.

Fungerer det for kvinder?

Det gør det. Selvom det ikke vil øge deres testosteron (i hvert fald ved en hvilken som helst mekanisme jeg kan se), vil den aktivere cAMP, hvilket vil stimulere skjoldbruskkirtlen og øge frigivelsen af ​​frie fedtsyrer, selvom den øgede produktion af enzymet HSL.

Kilde

  1. Godard MP, Johnson BA, Richmond SR. "Kropssammensætning og hormonelle tilpasninger forbundet med forskolin forbrug i overvægtige og overvægtige mænd." Obes Res. 2005 Aug; 13 (8): 1335-43.

Forrige Artikel «
Næste Artikel