• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: T-Shirt Bench PressSæt en ny PR på bænkpressen ved at forberede den med denne ego-knusningsteknik.

Tip: T-Shirt Bench PressSæt en ny PR på bænkpressen ved at forberede den med denne ego-knusningsteknik.

De fleste mænd gør en form for pauset bænkpress ... hvis de ikke er ego løftere. Tag stangen ned, hold pause på brystet, lav noget omslag. Sød.

Det er stort i teorien, men applikationen mangler undertiden. Hvor? Pause selv. Hele punktet i pause er at reducere rebound fra stretchrefleksen, så løftet er meget sværere. Gør det sværere er, hvad du leder efter.

Og det er her, hvor T-shirtbenken kommer ind. Det tvinger dig ikke kun til at bremse betydeligt under den excentriske (sænkende) del af repen, det vil få dig til at holde baren nede ved brystet under en enorm spænding før løfte baren op igen.

Teknikken er ret simpel: Når du begynder den sænkende del af repen, så prøv at røre din T-shirt så let som muligt i bunden.

Den del er vigtig. Og hvis du laver en fuld vifte af bevægelser, rører baren faktisk din skjorte alligevel. Men lad det røre let, som om du ville have en nyfødt killing. Lyder simpelt, men det er lidt sår efter 8 reps.

Det er ikke helt en pauset bænk, men det kan være bedre med hensyn til at udvikle bænkpressen på grund af den kontrol, du er tvunget til at anvende, når du sænker den og ved brystet. Vær så eksplosiv som du kan på repressorens koncentriske eller løftende fase, men inden for grunden.

Indlæser

Vægten du bruger er vigtig, fordi hvis du bruger en rigtig let belastning, så vil dine albuer begynde at forbande dig på et tredjelandssprog.

Du kan bruge uanset indlæsningsmønster, du har brugt med disse, hvis det har fungeret for dig. Brug simpelthen denne teknik, så find ud af, hvor meget ego du har brugt i din træning. Teknikken vil fortælle dig straks.

Forrige Artikel «
Næste Artikel