• Vigtigste
 • >
 • uddannelse
 • >
 • Tip: Dette gør mænd mere attraktiveResearch viser, at en fysisk egenskab gør en mand mere attraktiv for kvinder og mere tilbøjelige til at blive gift. Se lige det her.

Tip: Dette gør mænd mere attraktiveResearch viser, at en fysisk egenskab gør en mand mere attraktiv for kvinder og mere tilbøjelige til at blive gift. Se lige det her.

Stærk Grip = Babe Magnet

I verden af ​​videnskabelig forskning betragtes grebsstyrke som en central dimension af sundhed og en pålidelig indikator for fitness. Baseret på snesevis af studier, mænd med et stærkere greb ...

 • Har bedre kardiovaskulær sundhed
 • Score bedre på intelligens test
 • Har bedre overordnet mental funktion
 • Er generelt mere atletiske
 • Er mere socialt aggressiv og dominerende på en positiv måde, ofte relateret til at have mere økonomisk succes
 • Er mere tilbøjelige til at alder godt (forbliver mobil og aktiv, lider færre brud osv.)

Så det er ret nemt at hoppe til den konklusion, at mænd med et stærkere greb også laver godt ægteskabsmateriale - alle ovenstående er dybest set darwinske fitnessindikatorer. Uanset om hunner bevidst indser det, ønsker de deres fremtidige mand at være en sund udbyder og stærk beskytter. Og de ønsker ikke at videregive dumme, pantywaistiske gener til deres afkom.

Forskellige studier bakker op. En undersøgelse på over 5000 mænd fandt, at fyre med et stærkt greb er mere tilbøjelige til at gifte sig. Undersøgelsens forfatter, professor Vegard Skirbekk, bemærkede, at "... kvinder kan være favoriserende partnere, der signalstyrke og styrke når de gifte sig."

På bagsiden er mænd med svagere greb mindre tilbøjelige til at gifte sig. Manglende håndtagstyrke signaler IKKE at have de positive, mate-getting attributter anført ovenfor.

Hvordan bruger jeg denne info?

Som læser af T Nation løfter du sandsynligvis vægten og har en stærkere end gennemsnitlig grebsstyrke. Så brug denne forskning til at føle sig overlegen.

Pund brystet, slip nogle virkelig Brobdingnagian ordforråd ord til casual samtaler, knuse din konkurrence på arbejdspladsen, og hold din smukke kone hånd tæt ... fordi du kan.

Okay, hvad du sandsynligvis virkelig spørger er: "Skal jeg arbejde på min grebstyrke for at sikre, at jeg bliver attraktiv og sund?"

Nå, husk det er ikke, at der er noget magisk om grebsstyrke; Det drejer sig om grebsstyrke, der er en indikator på den samlede styrke, mental og fysisk sundhed og lang levetidspotentiale - primære mate-tiltrækkende attributter. Men lidt fokuseret greb arbejde sikkert ville ikke skade.

Reference

 1. Skirbekk et al. Kvinders spousalvalg og et menneskes håndtryk: Bevis fra en norsk studie af kohortforskelle, SSM-befolkningssundhed, 2018.

Forrige Artikel «
Næste Artikel