• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Dette næringsstof gør det AllScience viser, at denne multi-talentfulde forbindelse gør dig slankere, øger udholdenhed og bygger muskler. Tjek det ud.

Tip: Dette næringsstof gør det AllScience viser, at denne multi-talentfulde forbindelse gør dig slankere, øger udholdenhed og bygger muskler. Tjek det ud.

Hvad vi ved om C3G så langt

Vi ved meget om cyanadin-3-glucosid (C3G). Det er en polyphenolforbindelse, der findes i blåbær, druer, sorte bønner og stort set enhver frugt eller grøntsag, der har en rødlig blå eller indigo kastet til den.

Undersøgelser har vist, at de har antidiabetiske effekter, hvilket betyder, at det gør dig mere insulinfølsom, så næringsstoffer kan fortrinsvis skubbes væk til muskelvæv. Vi ved også, at C3G har anti-fedme effekter og forbedrer træningskapaciteten ved at aktivere fedtsyreoxidation.

Og nu, takket være japanske forskere, har vi yderligere forklaringer på, hvordan C3G regulerer motion og muskelmetabolisme sammen med tidligere ukendte mekanismer, der fører til øget ydelse og muskelforøgelse.

Hvad de gjorde

Mus blev brudt op i test- og kontrolgrupper. Testmus fik C3G i 15 dage lige ved en dosis på 1 mg. pr. kg legemsvægt. Begge grupper af mus blev derefter lavet til at svømme mens de sad sammen med en belastning på 10% af deres kropsvægt.

Hvad de fandt

  • Kontrolmus var i stand til at svømme lidt mere end 200 sekunder før udmattelse. C3G-mus kunne svømme i næsten 400 sekunder før udmattelse.
  • Lactatniveauer (en måling af træthed) var signifikant lavere i C3G-gruppen.
  • CG3 mus havde forøget gastrocnemius vægt og proteinindhold, ud over tyngre kropsvægt generelt.
  • C3G-mus havde lavere niveauer af ikke-esterificerede fedtsyrer i deres blod.
  • CG3-mus havde signifikant flere mitokondrier i deres celler. Som følge heraf havde de også øget ATP-produktion (og selvfølgelig større energiproduktion).

Hvordan skete alt dette?

Administrationen af ​​C3G øgede produktionen af ​​adenosinmonophosphatkinase (AMPK) med en faktor på 2, 88. Dette forårsagede en signifikant opregulering i ekspressionen af ​​peroxisomproliferatoraktiveret receptor-gamma coactivator-1 alfa (PGC-1 alfa), en "transkriptionel coactivator", som i høj grad påvirker stofskiftet.

Kort sagt, hvis du har et muskelspecifikt over-udtryk for PGC-1 alpha, får du samtidig øget træningskapacitet, træthedsbestandighed og iltoptagelse. Alt dette, i forbindelse med tilstrækkeligt protein og kalorier, kan føre til ekstra muskelmasse.

Sådan bruges denne info

Overraskende nok var mængden af ​​C3G givet til dyrene i denne undersøgelse for at øge udholdenhed, træningskapacitet og legemsvægt ret lille: kun et milligram pr. Kg.

Den menneskelige ækvivalent for en 200 pund mand ville være omkring 91 milligram, hvilket er langt mindre end den sædvanlige anbefalede dosis, men den sædvanlige anbefalede dosis er baseret på, hvad der kræves for at få de bedste effekter på at øge insulinfølsomheden, forhindre fedtopbevaring og øger ens evne til at håndtere carbs generelt.

Hold dig derfor i den anbefalede dosis for at få alle C3G's forskellige fordele. På ikke-træningsdage skal du tage 4 til 6 kapsler C3G - solgt som Indigo-3G® - på en tom mave en halv time før dit største måltid. På træningsdage skal du tage 4 til 6 kapsler 30 minutter, før du starter dit præ-træningstilskud.

Kilde

  1. Toshiya Matsukawa, Hideko Motojima, Yuki Sato, Shinya Takahashi, Myra O. Villareal og Hiroko Isodaa, "Opregulering af skeletmuskulatur PGC-1α gennem forhøjelsen af ​​cykliske AMP-niveauer ved hjælp af cyanidin-3-glucosid øger træningsydelsen" Sci Rep. 2017 7: 44799.

Forrige Artikel «
Næste Artikel