• Vigtigste
 • >
 • uddannelse
 • >
 • Tip: Den hårdeste Bench Press of All TimeMaster denne løft, og du vil øge din overkropsstyrke dramatisk. Tag et kig på.

Tip: Den hårdeste Bench Press of All TimeMaster denne løft, og du vil øge din overkropsstyrke dramatisk. Tag et kig på.

Leg-Raise Chest Press

Øvelsen forbedrer bænkpresseteknik og vandret pressemekanik. Her er flere af mine klienter, herunder NFL-atleter Jarius Wynn, Michael Montero og Jake Banta, der demonstrerer nogle få variationer:

6 grunde til, at det er så effektivt

 1. At lære at køre med hofter og ben under brystpresser er en væsentlig komponent til maksimering af kraftproduktion og pressemekanik. Imidlertid mangler mange løftere evnen til fuldt ud at engagere deres overkroppens muskulatur og stole overdrevent på deres ben for at hjælpe med at presse vægten op.
  Som følge heraf er stimulansen til deres bryst, skuldre og triceps minimal. Ved hjælp af benhøjelsen under brystet løser man dette. Det hjælper med at isolere overkroppen ved at fjerne hjælp fra benene. Dette er også den store equalizer af alle bænkpressprotokoller, da det er en sand indikation af overkroppens styrke.
 2. Periodisk isolering af overkroppen presser musklerne med til at skabe en stærkere muskel-sind forbindelse. Når disse forbedrede neurale forbindelser er rillet ind i dit CNS, vil overførslen af ​​disse forbedrede aktiveringsmønstre tilbage til standardbænkpresser resultere i øget trykkraft.
 3. Du vil bemærke øget hypertrofi til brystet, skuldre og triceps. Mængden af ​​intramuskulær spænding og metabolisk stress vil være betydeligt større, end du typisk finder med standardbænkpresser.
 4. Du vil opleve øget aktivering af kernen og de omgivende stabilisatorer. Den øgede rekruttering vil i høj grad forbedre din motorstyring, balance og stabilitet. Når du vender tilbage til standard brystpressning, vil du føle dig usædvanligt låst ind i din mekanik.
 5. At lære at skyde kernen og undgå overdreven lændebuen under bænkpresser er en kamp for mange løftere. Over-arching lændehvirvelsøjlen under bænken er en surefire måde at både skade din lave ryg og eliminere den vækstfremkaldende stimulus af brystpressen selv. Brug af ben hæve position eliminerer problemet, da kernen skal arbejde overarbejde for at stabilisere rygsøjlen og bækkenet ved at holde dem neutrale.
 6. Fordi du ikke har et solidt fundament for dine ben, er din krop i en temmelig ustabil position, mens du ligger på bænken. Overdreven momentum, skiftende, asymmetrisk presning eller bedrageri kan let resultere i tab af balance. Som følge heraf er du nødt til at eliminere kompensationsmønstre og stole på skarpe, glatte bevægelser for at gennemføre øvelsen. Dette betyder mere spænding til de målrettede muskler og mindre spændinger på leddene.

To ben hæve metoder

Begge metoder involverer en lige-ben, ankel-dorsiflexion position:

 1. Løft benene 4-8 tommer over torsoens højde. Dette skaber mere spændinger på kerne muskulaturen. Dette kan dog forårsage stress på lændehvirvelsøjlen med løftere, der lider af problemer med lavt ryggen, da der kan være overdreven arching.
 2. Brug en hultet kropsben hævning hold. Løft benene 12-18 tommer over torsoens højde. Mens den samlede spænding til kernen er reduceret på grund af bedre gearing, hæver benene lidt højere, så du kan hule kernen og midsektionen. Du trækker den lave ryg i puden / gulvet og holder tømmerhjulet i en mere neutral position uden overdrevet bue. Dette virker godt for løftere, der kæmper med overdreven lavbackbue.

Forrige Artikel «
Næste Artikel