• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Den hårdeste øvelse, du nogensinde vil gøre, gør dig klar til at komme ind i det metaboliske helvede. Denne træning fører dig til et mørkt sted. Tjek det ud.

Tip: Den hårdeste øvelse, du nogensinde vil gøre, gør dig klar til at komme ind i det metaboliske helvede. Denne træning fører dig til et mørkt sted. Tjek det ud.

Hvis du er på udkig efter en effektiv måde at udfordre din metaboliske konditionering på, eller hvis du bare vil have en ny bageste kædebevægelse, er dødsfarsen svært at slå.

Mentalt fokus under ekstrem stress

En ting, der går ud over styrke og gode motormønstre, er evnen til at holde dit mentale fokus, mens du er under ekstrem stress. Dødsfarsen er den store mester for den elendige følelse, der får dig til at opgive, lægge sig ned og dø. Det er en af ​​de hårdeste øvelser, du nogensinde vil gøre.

Det tager dig til det mørke sted, alle frygter. CrossFitters indtaster det sted, når de er færdige Grace eller Fran. For en vægtløfter er det altid det sted, du går efter en hård ren og lige før en rykke. Vægtløfteren kan være lidt svimmel, og trykket af stangen på brystet forårsager mangel på blodgennemstrømning til hjernen. Visionen begynder at krympe, og du kan føle, som om du vil miste bevidstheden, hvis du ikke hurtigt får fat i baren.

Så meget som at være i dette mørke sted suger det godt, mens du er der, kan trænes. Hvis ekstrem stress er nyt for dig, så vil din evne til at kæmpe igennem det og fungere godt være lavt. Men hvis du går regelmæssigt til dette sted, lærer du at håndtere stresset og udføre alligevel. Dette kaldes bygningsmettel. Og der er ingen bedre måde at gøre det end dødsfarsen.

Døden marts

  1. Tag enten en håndvægt eller en kettlebell i hver hånd.
  2. Start med 16 kg kettlebells. Hvis du er en ægte brandlukker, kan du prøve 32 kg klokker til at starte.
  3. Start nu med at sænke kettlebells til jorden og røre ved hvert trin. Tag mellemstore trin og hold en ubrudt skridt så meget som muligt. Vent ikke til næste fodtryk opstår, før du sænker kettlebell. Hold gangen så jævn og ubrudt som muligt.
  4. Gå omkring 40 meter. Prøv at gøre disse på en 40 yard spor eller hvor som helst du kan gå i en lige linje mellem 20 og 100 meter. Hvis du vælger din håndvægt eller kettlebell vægt korrekt, når du kommer 10 eller 15 meter, begynder du at se, hvorfor dødsfarsen kan hjælpe i enhver sport eller aktivitet, der kræver, at du udfører nøjagtige bevægelser, når du er træt.

Metabolisk helvede

At holde balancen bliver et problem, og du kan begynde at væve lidt. Når dette sker, tillykke! Du føler dig lige som en vægtløfter på hans eller hendes tredje forsøg rent og ryster lige efter en særlig hård ren.

Dette er faktisk en glute, skinke og lavere ryg øvelse, der bare sker for at skubbe en atlet i metabolisk helvede. Første gang du gør dødsfarsen, behøver du ikke at gå mere end 10 trin, før du bemærker, at hele din bageste kæde lyser op.

Første gang du går for 40 meter, går du ikke normalt i et par dage. Dødsfarsen rammer både gluterne og skinkerne anderledes end øvelser som RDL'er, stivebenede dødløfter og endda lunges.

Jo længere du går, desto sværere bliver det. Dine trin bliver nødt til at blive kortere. Jeg har set en 19-årig vægtløfter gøre dødsfarsen med 120 pund håndvægte til 80 meter uden en pause. Du kan nok ikke gøre det endnu. Og prøv ikke at medmindre du har råd til et par dage uden at kunne gå.

Forrige Artikel «
Næste Artikel