• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Træ Arms Som en ProTo virkelig opbygge dine arme skal du fokusere på triceps og altid huske de tre P'er. Her er de.

Tip: Træ Arms Som en ProTo virkelig opbygge dine arme skal du fokusere på triceps og altid huske de tre P'er. Her er de.

De fleste mænd vil have store arme, så de fokuserer på biceps. Men husk, at triceps udgør størstedelen af ​​din armomkreds. Forskellige aspekter påvirker den hastighed, hvorpå dine triceps kan vokse. Jeg kalder dem de "tre P'er".

Pund

I modsætning til biceps, hvor pumpen er vigtigere end pundene løftet, behøver triceps begge dele. Men før du smækker en anden plade på stangen til kraniet knusere, må du ikke miste det faktum, at kraftige trykbevægelser til bryst og skuldre altid virker triceps. Som sådan er hovedparten af ​​min "tunge" løft til triceps taget hånd om gennem brystetræning, ikke tricepspecifikke øvelser.

Pumpe

Triceps reagerer meget godt på en fascia-splittende pumpe, som bedst opnås via udvidede, gigantiske og drop-sæt. Et godt kæmpe sæt eksempel er: tricep pushdowns; efterfulgt af dips mellem bænke; efterfulgt af close-grip push-ups. Et udvidet sæt, som jeg elsker på det seneste, omfatter single handle pushdowns, der går fra en supinate til pronate grip. Sådan ser det ud:

Programmering

Intet stopper triceps fremskridt som inflammerede albue ledd, hvorfor ordren af ​​dine øvelser er så vigtige. Jeg foretrækker at gøre tricep arbejde umiddelbart efter bryst og / eller skulder træning.

Triceps træning efter kraftige trykbevægelser sikrer, at din albueforbindelse er opvarmet og med den ekstra fordel at tvinge dig til at løfte lysere på triceps specifik træning - en ekstra sikkerhedsfunktion.

Endelig færdiggør programmeringsfronten altid triceps med en strækfokuseret øvelse. Jeg ser hurtigere vækst, når en udmattet og massivt pumpet muskel strækkes. Tænk overhead-udvidelser. Sådan ser de ud i en superset med biceps:

Forrige Artikel «
Næste Artikel