• Vigtigste
 • >
 • kost-fedt-tab
 • >
 • Tip: Triagemetoden til fedtforløbNødt at tabe noget kropsfedt? Hold roen og gøre den bæredygtig. Brug denne fremgangsmåde.

Tip: Triagemetoden til fedtforløbNødt at tabe noget kropsfedt? Hold roen og gøre den bæredygtig. Brug denne fremgangsmåde.

Emergency!

Hvis du finder dig selv i et nødrum i helgen, tag et kig rundt. Hvad ser du? Tja, foruden fulde mennesker, der har lavet nogle meget dårlige valg, vil du se, at nogle mennesker får øjeblikkelig opmærksomhed, mens andre venter i timevis. Det er ligegyldigt, hvem der kom først.

Den gode nyhed er, hvis det er du, der sidder der og venter i timer, så betyder det at du ikke er så såret. Din brudte finger, snoet ankel eller ukorrekt indsat ægteskabsstøtte kan vente.

Se, nødrum bruger triage-metoden. "Triage" er tildelingen af ​​grader af haster til sår. Den, der er mest såret, går først. Nogle har endda et diagram, de går forbi:

Du bør nærme dine fedttabsindsatser på samme måde.

Dietary Triage

Når du beslutter, at det er tid til ikke at være klumpet mere, eller hvis du endelig vil gøre den uskarpe 4-pakke til en skarpere 6-pakning, har du mange valgmuligheder at gøre, hvoraf de fleste involverer ernæring.

Din første impuls kan være at finde en "kost" - nogle strenge, forhåndskrevne planer med mange regler. Men chancerne er, du har et par indlysende spørgsmål, der kunne tages hånd om først.

Her er et virkelighedseksempel. Diane fortalte mig, at hun ville prøve en keto diæt. Hun spurgte mig, hvad jeg tænkte over det. I stedet for at fortælle hende, spurgte jeg et par spørgsmål:

 • Drikker du i øjeblikket sodavand?
 • Spiser du fastfood og junkfood? Hvor ofte?
 • Går du i gymnastiksalen? Hvad gør du der?

Diane vidste det ikke, men jeg satte hende igennem triage. Jeg prøvede at finde ud af, hvor dårligt hun var "blødning". Det viser sig, at Diane drak sodavand, spiste fastfood en gang om dagen, og gik kun til gymnastiksalen for at gå på løbebåndet.

Kort sagt, keto kunne vente. Faktisk ville det nok ikke være nødvendigt for hendes mål. Hendes chancer for at være vellykket på en sådan restriktiv, livsændrende plan som keto var alligevel slank.

Ved hjælp af triagemetoden identificerede vi hendes "nødproblemer", og alle kunne løses med enkle ændringer.

Ikke skinnende, ikke trendy, men effektiv

Folk er trukket til den "nye" og skinnende. De er trukket til ekstremerne. De vil køre en maraton, når de ikke har prøvet at jogge en kilometer først. De tror, ​​at de aldrig kan spise en carb igen, når de i øjeblikket ikke en gang kan gå tre timer uden en flydende sukkerinjektion.

Med triage-metoden identificerer du dit største problem, den ting, der holder dig tilbage, og sørger for det først. Så flytter du til det næststørste problem, ligesom en nødsituationstjeneste læge vælger, hvilke patienter der har brug for hjælp først.

Jeg råbte Diane til at droppe sodavand. Hvis hun kan gøre det, så taber hun flere pund fedt og holder det væk. Så ville vi tale om det næste skridt - som ikke vil være keto. Det skridt vil sandsynligvis afvænge hende væk fra den gennemgående mad og undervise hende om søndagsmaden. Så taler vi om vægt træning. Og så videre.

Hvor blader du?

Du er sandsynligvis ikke som Diane, men hvis du har noget fedt at tabe, blæser du tydeligt fra et eller andet sted. Men hvor? Tænk over det. Gå ikke til en ekstrem plan endnu. Triage dig selv. Nogle ideer:

 • Er disse snydemåltider kommet lidt for ofte?
 • Spiser du sent om aftenen?
 • Drikker du for meget alkohol i alt for ofte?
 • Spiser du dine børns rester?
 • Stopper din kaffe om morgenen med en 300-kalorie drikkeordre?
 • Skal du springe over morgenmad og overkompensere senere på dagen? Eller kommer din morgenmad ud af en kasse med et tegneseriefigur på det?
 • Får du ca. et gram protein pr. Kilo kropsvægt?
 • Giver den "rene" frokost på Chipotle faktisk op til 1500 kalorier? Har det været et stykke tid siden du har sporet kalorier og makroer?
 • Slår du en halv krukke mandelsmør i et møde? (Jeg taler til mig selv på denne ene.)
 • Træning klogt, undgår du kardio eller nogen form for metabolisk konditionering?
 • Er du hviler 17 minutter mellem sæt, aldrig rigtig at komme ud af vejret, og aldrig gøre mere end to reps ad gangen fordi "det handler om styrke, bro?"
 • Kan du passere 1-Mile Fitness For Lifters?

Lav nu din liste

Foregive, at alle dine kostvaner, træningsvalg, måltider og daglige aktiviteter er mennesker, og alle sidder i nødrummet.

Nu, hvem skal rushes tilbage til se lægen STAT? Være ærlig. Liste alt ud, fra behov-fast-fast til ikke-perfekt-men-ikke-en-big-deal.

Først skal du passe på "personen" øverst på listen. (For Diane, det var hendes sodavand. BIG problem, har brug for opmærksomhed hurtigt.) Tilbring en uge eller to der. Når det er taget hånd om, triage din vej ned på listen.

Chancerne er, at fedtet begynder at falde, og du bliver aldrig vanvittig på en streng kost eller to gange om dagen træningsplan. Og disse ændringer vil være bæredygtige - helbredt for evigt.

Forrige Artikel «
Næste Artikel