• Vigtigste
  • >
  • kost-fedt-tab
  • >
  • Tip: To grøntsager, der vokser MuscleResearch viser, at disse grøntsager deaktiverer muskelvæksthæmmeren, myostatin. Tjek videnskaben.

Tip: To grøntsager, der vokser MuscleResearch viser, at disse grøntsager deaktiverer muskelvæksthæmmeren, myostatin. Tjek videnskaben.

Jacked vegetarer

De fleste af os har en iboende bias, når det kommer til vegetariske atleter. Vi antager, at deres asparagus-drevne muskler på grund af deres kød-shunning måder ikke vil skære det på atletisk felt, endsige producere nogen muskler værdig beundring.

Vi tror, ​​at vi automatisk kan få øje på disse formodede pasty-faced anemiske sjæle, men tid og tid er vi bevist forkert. Der er vegetarer i enhver større sport, og der synes også at være masser af dem i fitnesscentre, hvor deres fysiques ofte ikke skelnes fra kødædere.

Der kan være en videnskabelig grund til dette. Vegetarere kan faktisk have et hemmeligt våben, der giver dem mulighed for at vokse muskler så let eller endda lettere end kødædere.

Superhero Bulls and Dogs

Du har sikkert set de fantastiske billeder af utroligt muskuløse belgiske blå tyre og superheltede whippets. De siges at være "dobbelt muskulerede", fordi de har en mutation, der undertrykker produktionen af ​​et vækstregulerende protein kaldet myostatin.

Men hvis du kan undertrykke myostatin gennem brug af noget eksternt administreret lægemiddel eller stof, kan du teoretisk ændre normale tyr, hunde og ja, selv mennesker, til dobbeltmuskelunderværker.

Utroligt nok har nogle forskere ved universitetet i Bonn opdaget en klasse af grøntsager, som faktisk kan undertrykke myostatin-genet i satellitceller, hvorved musklerne kan vokse ud over deres normale genetiske begrænsninger.

Passér Brassicas

Glucoraphanin er et kemikalie fundet i broccoli, blomkål, og især de unge spirer (microgreens) af disse to grøntsager af Brassica familien. Når mennesker spiser og fordøjes disse grøntsager, omdannes glucoraphanin til et stof med navnet sulforaphane, som længe har været kendt for at have anti-cancer og antimikrobielle egenskaber.

Men da forskere i Tyskland udsatte svin-satellitceller (som meget ligner menneskelige satellitceller) til sulforaphane, udviklede cellerne sig til voksne muskelceller.

Denne opdagelse har det enorme medicinske og økonomiske potentiale, som forskerne selv bemærkede: "Hvis dets virkninger er verificeret og anvendt til in vivo-modeller, kan sulforaphan have terapeutiske fordele ved behandlingen af ​​menneskeskelets muskelforstyrrelser og praktisk værdi i kødproduktionen."

Skru æbler. Spis broccoli og blomkål

Grønne er formodentlig, om end utilsigtet, allerede udnytte de myostatininhiberende virkninger af sulforaphan ved at spise en masse broccoli og blomkål.

Kødædende kan også hoppe på samme dobbeltmuseet havebil ved blot at have daglige portioner af disse to grøntsager, i hvert fald indtil suforaphane er måske en dag til rådighed i tillægsform.

Andre undersøgelser tyder også på, at du skal spise kogte versioner af disse grøntsager (i modsætning til rå), da madlavning gør næringsstoffer og forbindelser mere biotilgængelige.

Reference

  1. Fan H, Zhang R, Tesfaye D, Tholen E, Looft C, Hölker M, Schellander K, Cinar MU. "Sulforaphane forårsager en stor epigenetisk undertrykkelse af myostatin i porcine satellitceller." Epigenetik. 2012 dec 1; 7 (12): 1379-90.

Forrige Artikel «
Næste Artikel