• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: To måder at opbygge en smal muskel på. Tag din svageste muskelgruppe og gør den til din stærkeste med disse strategier.

Tip: To måder at opbygge en smal muskel på. Tag din svageste muskelgruppe og gør den til din stærkeste med disse strategier.

Forudsat at du ikke overtrainerer eller har en slags skader, er der to ting, der tager dig gennem en svaghed: hyppighed og gør det, du har undgået. Nu ved du allerede, hvordan du øger frekvensen - arbejde dine svage ledninger oftere. Så lad os tale om den anden strategi.

Når ben er din svage link

Jeg kan huske at tale med Branch Warren efter at have kvalificeret til Olympia, og han fortalte mig, at hvis jeg ville placere, ville jeg nødt til at begynde at gøre det, jeg hadede mest. I mit tilfælde var det high-rep ben arbejde.

Indtil da havde jeg aldrig gået over 8 reps og var altid ret stærk, men mine quads nægtede at vokse. Så jeg lavede en regel: i en hel 6 uger ville der ikke være sat under 15 reps i mine sessioner. Nogle af dem var drop sæt, udvidet eller kæmpe sæt. Nogle var op til 50-100 reps. Puke spanden var altid i nærheden. Mine quads voksede dog mere, end de havde i de to år tidligere.

Amit Sapir, 495 Pounds for 15 Reps

Det, der fik dem til at vokse, var ikke de høje reps, det var det faktum, at jeg gav min krop en form for stimulering, som den ikke havde modtaget før, og det var nøglen til at overvinde vækstplatået.

Eller gør det modsatte

For mange er løsningen det modsatte af, hvad jeg gjorde. Andre er vant til at arbejde for pumpen, så hvis de fokuserer på lave reps, tung vægt og eksplosive bevægelser, begynder de at se mere fremskridt.

Frekvens

De fleste mennesker træner ikke hårdt nok eller med nok volumen til at stimulere væksten. Tilføjelse af flere sessioner vil automatisk øge lydstyrken og for mange mennesker (forudsat at teknikken er anstændig) dette vil styrke gode bevægelsesvaner, øge effektiviteten og forbedre muskuløs "bevidsthed" under træningen.

Øvelse er afgørende. Det tvinger dig til at træne dine svagheder. Og hvis du er smart, vil du indarbejde forskellige vinkler, temposer, øvelser, greb osv., Og det vil uundgåeligt få dig til at gøre de ting, du normalt ikke gør.

Nu, når vi taler om styrke og magt, er det lidt mere kompliceret. Øget frekvens kan hjælpe i nogle tilfælde og skade i andre. Styrken handler ikke kun om dit muskelsystem; det er også afhængigt af dit nervesystem, der brænder ud meget lettere.

Forrige Artikel «
Næste Artikel