• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Øverste brystpush-UpReplace regelmæssige push-ups med denne version for at rette SUC-syndrom. (Det er skrabet øverste brystsyndrom.)

Tip: Øverste brystpush-UpReplace regelmæssige push-ups med denne version for at rette SUC-syndrom. (Det er skrabet øverste brystsyndrom.)

Et forbud mod alle standard push-ups!

Der bør være et midlertidigt forbud mod standard push-ups. Et sådant forbud kan efter nogle få måneder eller år afhjælpe epidemien af ​​ufemlede, underudviklede øvre kister, der er alt for almindelige.

Forskere i Korea kan have fundet et simpelt, gør-det-hjemme-middel til denne betingelse. Det hedder den buede bagagerum. I stedet for at holde torsoen parallelt med jorden, bøjer du din kuffert som vist på billedet.

Fastgør elektroderne!

Forskerne rekrutterede 15 fyre for at sammenligne skulder- og stamme-musklerne i to push-up-stillinger, den konventionelle og den buede trunkversion, hvor stumpen er i luften, og underkroppen er bøjet i en vinkel på 30 grader .

De koblede dem sammen med elektroder, og som du måske gæt gæt, var aktiviteten af ​​den nedre, sternokostale del af pec-maven sammen med aktiviteten af ​​rektabuder, signifikant større med regelmæssige push-ups.

Aktiviteten af ​​den clavikulære del eller den øvre del af pecs og serratus anterior (den sexede, shark-gill muskelgruppe på siderne af din ribbe bur) var imidlertid meget højere med buede bukser.

Kort sagt, den nederste del af brystet og maven virker sværere med regelmæssige push-ups, men den øvre del af brystet og serratus virker hårdere med bøjede bagagerum.

Det giver dig en nem måde at kompensere for alt det arbejde du gør for den nederste del af brystet. Gå langsomt på den ekscentriske eller sænkende del af push-up'en, indtil du får nogle mestre; du vil ikke give jorden et hovedstød.

Forrige Artikel «
Næste Artikel