• Vigtigste
  • >
  • kosttilskud
  • >
  • Tip: Brug denne karbon til at vinde BigThe nye videnskab om et funktionelt kulhydrat, der vinder løb og hjælper dig med magt gennem hårde træning.

Tip: Brug denne karbon til at vinde BigThe nye videnskab om et funktionelt kulhydrat, der vinder løb og hjælper dig med magt gennem hårde træning.

Som sødemiddel har isomaltulose (Palatinose) mange positive egenskaber. Den er fremstillet af saccharose afledt af sukkerroer juice. Det er veganer, kosher, halal og ikke-GMO. Det er stabilt, det rotter ikke tænder, det har en mild naturlig sødme, og den har ingen eftersmag. Hvis din datter var søde, ville du have hende til dato isomaltulose.

Ud over alt det er isomaltulos imidlertid en funktionel kulhydratkilde, der får kroppen til at oxidere fedt i højere grad og dermed forbedre udholdenhed og atletisk ydeevne.

Gå hårdere længere

Tyske forskere rekrutterede 20 erfarne cyklister for at teste hvor godt isomaltulose kan øge udholdenheden. Undersøgelsen, som alle gode studier, brugte et randomiseret, dobbeltblind, kontrolleret crossover-design.

Emner drak 750 ml af en drik indeholdende enten 75 gram isomaltulose eller 75 gram maltodextrin (en almindeligt anvendt energikilde i træningsformuleringer). Fagene blev derefter udpeget med at gennemføre en 90 minutters tur udført på 60% af Vo2max (fordi forskerne ønskede at måle fedtoxidation). Efter 90 minutters kørsel afsluttede cyklisterne en prøveperiode, der omfattede en rampetest, hvor cyklens intensitet stiger til forudbestemte satser og intervaller.

Isomaltulosegruppen gennemførte tidsforsøgstesten i 30, 05 = / - 4, 70 minutter.

Maltodextrin-gruppen konkurrerede den i 31, 08 = / - 6, 27 minutter.

Gør matematikken, og du kan se, at "effektstørrelsen" var lidt over et minut, hvilket er enormt, når man ser på det i form af et løb. At slå din modstander (e) med et minut giver generelt en udholdenheds atlet superstar status.

Isomaltulose understøttet krop og sind

Det er længe blevet spekuleret, at når du sparer glykogen (under højintensitetsøvelse) i musklerne og i leveren, forbedrer du udholdenhedskapaciteten, og det er tilsyneladende hvad isomaltulose gjorde i cyklisterne.

Indtagelse af isomaltulose før motion begunstigede fedtoxidation under den indledende 90 minutters udholdenhedstur, som sparte glykogen i muskler og lever, så det kunne tappes ind i løbet af prøveperioden.

Forskerne spekulerede endvidere på, at det lave glykæmiske indeks isomaltulose forbedrede mental ydeevne mere end højere glykæmiske indekscarbohydrater. Siden kognitiv ydeevne er steget i løbet af tidsprøven, gjorde det også fysisk ydeevne.

Gør Isomaltulose noget til Lifters?

Selvom det giver en enorm fordel for udholdenhedsudøvere, kan isomaltulose også brænde træning i gymnastiksalen ved at levere højt niveau energi, fremme fedtforbrænding og støtte kraftige muskulære pumper.

Selvfølgelig, hvis dine træningsproblemer ikke får dig til at bryde en sved, må du ikke genere med isomaltulose. Det er svært at gøre det let lettere.

Endurance atleter, CrossFitters og lifters kan i øjeblikket finde isomaltulose i Biotests Finibar ™ Competition Bar og i Plazma ™ træningsformlen.

Reference

  1. Konig, Zdzieblk, Holz, Theis og Gollhofer, "Substrate Utilization og Cykling Performance Efter Palatinose Indtagelse: En Randomized, Double-Blind, Controlled Trial, " Næringsstoffer 2016, 8, 390; 10.3390 / nu8070390

Forrige Artikel «
Næste Artikel