• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Tip: Den Vertical Grip Farmer's WalkLoaded bærer er afgørende. Her er en ny måde at gøre landbrugerens bære endnu mere udfordrende.

Tip: Den Vertical Grip Farmer's WalkLoaded bærer er afgørende. Her er en ny måde at gøre landbrugerens bære endnu mere udfordrende.

En bedre måde at gå som en landmand

At være stærk betyder at kunne klare stor vægt. Derfor går landbrugerens tur til fundamentet for mange programmer. Denne indlæste bære kan gøres med alt fra håndvægte til kettlebells, men der er to almindelige problemer:

  1. Affaldsstof. Forstærkning af en slouched walk gør dig ikke som en badass i gymnastiksalen. Du ender med at gå gennem livet, der ligner Gollum fra Ringenes Herre.
  2. Vægten styres ikke gennem gangen. Bondeens bærer bør være som at snige sig tilbage til dit forældres hus kl. 3:00, når du er 17 år gammel: langsom, kontrolleret og lys på fødderne.

Den bedste måde at få det godt på er at bruge en hex bar, fælde bar eller Dead-Squat® Bar. Baren fixerer, hvor dine arme skal være at fokusere på bærebjælken. Og du kan lægge det op så tungt som du vil. Hexbjælken fremmer en ordentlig linie med træk på fælder og skuldre og bedre engagerer lats.

Hex Bar Farmer's Carry

Start din arbejdsbyrde med 4 sæt på 25 yards (to gange nede og tilbage) med din 15 rep hex bar deadlift vægt. Fokuser på at stå højt med skulderblade i deres naturlige position. En almindelig fejl er at trække skulderbladene for langt tilbage.

Hvis du vil virkelig teste dig selv, så prøv den lodrette landmandens tur.

Lodret Hex Bar Farmer's Carry

Drejning af stangen vil teste grebsstyrke, anterior / posterior balance og scapular stabilitet. Fordi hexbøjlen roterer frit i denne position, er udfordringen stabiliseret vægten. Brug omkring 65 procent af den almindelige landmandens vandvægt med samme afstand og sæt krav.

Forrige Artikel «
Næste Artikel