• Vigtigste
  • >
  • kraftfulde-ord
  • >
  • Tip: Når livet bliver hårdt, arbejder HardSuccessful løftere finde trøst i disciplin. Her kan du lære af dem.

Tip: Når livet bliver hårdt, arbejder HardSuccessful løftere finde trøst i disciplin. Her kan du lære af dem.

Nogle løftere er ubarmhjertige. De ved hvad de vil have, lav en plan for at få det, og følg altid igennem. De synes aldrig at miste deres passion for træning og er altid på rette spor. Kort sagt, de får resultater.

Men hvad adskiller de ubarmhjertige fra dem, der flammer og giver op? Her er en ting: de byder på disciplin. De finder trøst i kendskabet til en fysisk udfordring.

Går igennem en hård tid? Det er præcis, når vellykkede løftere træner. I stedet for at gribe om frustrationer eller vente på, at de skal passere, kanaliserer de deres energi til noget produktivt. Og så høster de belønningerne: En stærkere vilje, en bedre krop og et godt udført arbejde.

Tøm tågen

Stressful karriere, social drama, tragiske tab, bevægelser, skilsmisse eller bare en vag følelse af utilstrækkelighed - der er ikke meget, der vil banke en ubarmhjertig person ud af hans eller hendes spilplan. De sveder, de grinder, de skubber sig selv, de mister deres ånde, og de fokuserer. Og når det er over, har de ryddet væk nok mental tåge til at se den mere optimistiske side af hvad de står overfor.

Svage mennesker: Addicted to Victimhood

Arbejder hårdt, når livet bliver hårdt, gør folk mere modstandsdygtige. Klagende, vædende i selvmedlidenhed og skylden for andre i vanskelighederne får folk afhængige af ofre. Den vedtagne holdning af svaghed kan sprede sig som en kræft. Det forårsager lært hjælpeløshed og sædvanlig kvæstning.

Når livet bliver svært, arbejde hårdt. Kæmp tilbage, spar din egen røv før nogen andre har chancen - du vil stjæle deres magt. Kan du tænke på et bedre middel, når livets omstændigheder har dig til at føle dig magtesløs?

Når støvet afvikles med hårde problemer, finder den ubarmhjertige det endnu nemmere at fordoble. Deres indre dialog fortæller dem, at hvis de var i stand til at mønstre disciplin i de hårde tider, så kan de helt sikkert som helvede ikke give afkald på deres magt, når livet bliver lettere.

Bliv nedsænket

Anvend din arbejdsmoral til din træning. Giv ingen mulighed for at tænke på dig som doven, distraheret, ineffektiv eller svag ... og giv dig heller ikke den mulighed. Omhygg dig til arbejdet i din træning. Få nedsænket i det.

Ingen af ​​denne "gøre motion så sjov du ikke ved det er motion" crap. Det er arbejde, dammit. Det er svært, og det betaler sig hver gang. Tror ikke at træningen skal være hopscotch, hula-hoop eller Zumba for at være underholdende.

"Sjov" træning kan bestå af PR'er, muskelpumper, brutal tid under spændinger, blodige skinner, åndenød og revner. Få hård og en sjov ting sker: livet bliver lettere.

Forrige Artikel «
Næste Artikel