Total Athleticism: Træningen

Her er hvad du behøver at vide ...

  1. Træk ikke en hård linje mellem træningsmetoder eller udstyr. Alt er bare et værktøj til at få dig stærkere, hurtigere, mere fleksibel og mere atletisk.
  2. Gymnaster er jacked og stærke, så det giver mening at medtage nogle gymnastikbevægelser til overkroppen i træningsblandingen.
  3. Olympiske løftere og kraftløftere har lært os, at hvis vi ønsker kraftige og atletiske ben, skal vi kneppe og løfte tunge ting ud af gulvet.
  4. At være stærk er lam, hvis du ikke kan bevæge sig hurtigt. Sprint og hoppe meget, hvis du vil udvikle hastighed.
  5. Vil du være fleksibel? Dine træningstyper bør omfatte nogle bevægelser lånt fra ballet eller yoga. (Virkelig.)

Skær BS

Lad os skære lort, okay? Lad os skære den uddybede programmering, periodisering, reps, sæt og tid under spænding. Kast alt det ud af vinduet.

Folk bliver så følelsesmæssigt investeret i en slags træning eller en anden, at dogmen skyder deres dom. Rådgive en powerlifter for at gøre nogle kettlebell gynger, og han vil slå dig i ansigtet. Fortæl en fyr, der ikke gør andet end calisthenics, at deadlifts er awesome, og han vil sandsynligvis forsøge at retfærdiggøre at backbends er nok (de er ikke compadre ).

Jeg er syg og træt af folk, der tegner en sådan hård linje og differentierer træning af typerne af udstyr. Det er latterligt. Alt udstyr og modaliteter er kun værktøjer til at hjælpe jobbet, og jobbet er at få dig stærkere, hurtigere, mere fleksibel og mere atletisk. Fuldt stop.

Så lad os gå tilbage et sekund og se på ting ved hjælp af vores fantastiske pragmatismens magter. Generelt ønsker vi at:

  1. Ser godt ud
  2. Vær stærk
  3. Vær hurtig
  4. Vær fleksibel

Lad os starte fra toppen ned og bestemme, hvad der er den bedste måde at opnå alle disse ting på.

Bryde den ned

Øverste krop: Se nogensinde en gymnast? Dude var jacked, right? Og måde stærkere end nogen i dit gym.

Sund fornuft fortæller os, at hvis vi gør noget variant på gymnastikbevægelser til overkroppen, vil vi i det mindste bevæge os i den rigtige retning. Og ved at vedtage gymnastiske bevægelser holder dig ikke fra at give dine arme lidt ekstra æstetisk opmærksomhed ved hjælp af nogle krøller og forlængelser, der smides ind i blandingen.

Kerne: Den gode del om at gøre gymnastikbevægelser i overkrop er, at næsten alle af dem omfatter alvorlig kerneuddannelse. Dette er godt, fordi vi dræber to fugle med en sten ved at holde fast i gymnastiske bevægelser i overkroppen. Mere enkel, mere let, mere bedre .

Ben: Tag et kig på olympiske løftere og powerlifters. For at holde det enkelt skal du: A) squat og B) løfte ting væk fra gulvet på en eller anden måde. Dette vil gøre din krop stærk samlet, for ikke at nævne, at flytte store vægte er badass.

Hvis du ikke flytter tunge vægte i det mindste på en eller anden måde, vil du bare være en af ​​de calisthenics-only guys, der altid har lange bukser til at dække op på benene.

Kraft: At være stærk er lam, hvis du ikke kan bevæge sig hurtigt. Enhver selvrespektende atlet vil gerne udvikle fart, hvad enten det udtrykkes i sprint eller hoppe.

Gæt hvad? Sund fornuft fortæller os, at vi bliver nødt til at sprint og hoppe meget. Du ved, hvorfor de basketballspillere er så gode til at hoppe? De hopper meget. Vil du være hurtigere? Sprint.

For at opsummere, spring ofte og sprint i mange retninger, på både flade overflader og op i ubehagelige bakker.

Fleksibilitet: Dans, ballet og yoga. Ja, du læser det rigtigt. Hvis du bliver fleksibel, er det nok bedst at vælge nogle bevægelser fra disse skoler.

Jeg vælger generelt ting, hvor du bruger din egen styrke til at kontrollere kroppens bevægelser. Dette er en bedre måde at engagere nervesystemet på for at fremme langsigtet og varig tilpasning.

At blive shredded: Ingen blev nogensinde fedt at spise bøf og gulerødder. Du ved hvad du skal spise, hvis du vil blive rippet - bare gør det.

Træningen

Så lad os sætte alt i praksis i en prøve træningssession. Alt dette skal ses som en træning med forskellige tidspunkter for forskellige aspekter af træning. Jeg tilføjer en prøve træning i slutningen.

3 sæt:
A1. Olympisk eller hoppe bevægelse
A2. Balletbevægelse
20 minutter af:
B1. Gymnastik bevægelse
B2. Powerlifting bevægelse
B3. Dans eller yoga flytte
20 minutter af:
C1. En anden gymnastik bevægelse
C2. En anden kraftløftningsbevægelse
C3. En anden dans- eller yoga-bevægelse
5 runder af:
D1. Grip / arm arbejde
D2. sprint

Det er en træning. Under træningsforløbene og de to 20 minutters sessioner, overfører du bare, flytter fra en bevægelse til den næste, hviler efter behov. Så går du videre til næste session.

Her er den samme skabelon med prøveøvelser. Vær opmærksom på, at enhver omtale af ballet eller yoga bevægelser kun er et forslag. De er absolut ikke sat i sten, og der er ingen magiske bevægelser. Find en god dynamisk yoga bevægelse, som du er bekendt med og splejs den i din træning.

3 runder af:
A1. Lodret eller bredt spring x 5
A2. Warrior Pose 1 x 5 breaths
20 minutter af følgende:
B1. Håndstands-push-up, L-Sit til håndstand eller Tuck-pull-Through x 5
B2. Deadlift x 3 reps
B3. Stående lige benhøjcirkel (tænk som en ballerina) x 5 / side

20 minutter af følgende:
C1. Fronthåndtag, Trækningsvariation eller Muskel op x 5
C2. Squat x 1-3 reps
C3. Deep Lunge med rotation x 5 / side

Efterbehandler: 5 runder
D1. Arme / Grip Arbejde x max
D2. Sprint x 40 meter

Hurtigere, stærkere, mere fleksibel

Overvej at alt det hårde arbejde om, hvad der fungerer i træning, allerede er blevet udført af mange mennesker, der kom foran os. Forsøg ikke at genopfinde et hjul, der ikke behøver at blive bedre.

Desuden må du ikke blive gift med et uddannelsessystem og være åben for det bedste af hver. Brug sund fornuft. Du bliver hurtigere, stærkere, mere fleksibel og et helvede af en bedre atlet.

Forrige Artikel «
Næste Artikel