• Vigtigste
  • >
  • uddannelse
  • >
  • Undersøgelser viser, at de fleste kollegiale atleter er forfærdeligt dehydreret

Undersøgelser viser, at de fleste kollegiale atleter er forfærdeligt dehydreret

Ifølge forskning i NCAA Division I-atleter er vigtigheden af ​​hydrering stadig ikke bredt forstået og værdsat. Her er de fulde detaljer.

En af de største præstationshjælpemidler til atleter kommer ikke fra den lokale tillægsbutik. Der findes heller ikke i det nyeste og største kompressionsudstyr eller dyre vægtløftesko. Og det er ikke en ny træningsteknik, øvelse eller konditionsstrategi, der blev kogt op i et hemmeligt laboratorium et eller andet sted.

Det er faktisk et grundlæggende aspekt af præstationer, men et forbløffende flertal af atleter overser det.

Det bliver ordentligt hydreret.

Jeg ved hvad du tænker: "Jeg drikker tonsvis af vand!"

Måske gør du det. Men ifølge forskning, der blev offentliggjort i 2009 i Journal of Athletic Training, gør du det sikkert ikke. Denne undersøgelse undersøgte en gruppe på 263 atleter på en NCAA Division I skole i New England. Forskere tilfældigt kontrollerede atleterne, før de udførte og målte deres urinprøver for at bestemme deres hydratniveau.

Resultaterne?

Ikke opmuntrende:

Treogtyve procent af atleterne - på tværs af begge køn - var dehydreret, og yderligere 13% var meget dehydreret. Kun 34% producerede prøver, der viste, at de var korrekt hydreret.

Derudover var mænd næsten dobbelt så tilbøjelige til at blive dehydreret som kvinder.

Yikes!

At vide, hvordan kan iværksættere opbygge bedre vanddrikkevaner?

Her er et par ideer:

  1. Hold altid en vandflaske med dig . Korrekt hydratisering for atleter begynder med at have en flaske vand inden for rækkevidde. Synes indlysende, og måske for simpelt, men du skal have din vandflaske, uanset om du er i praksis, i skole eller på arbejde. At have det med dig er en konstant påmindelse om at være opmærksom på dit væskeindtag. Kraften ved at have din vandflaske til stede er, at vi har tendens til at spise og drikke, hvad vi ser.
  2. Drik et glas vand første ting om morgenen. En del af din daglige morgen rutine bør være at ned et glas vand. Drikke kaffe om morgenen er cool, bare sørg for at parre det med vand. Vi indånder meget vanddamp i løbet af natten, og vores vandniveauer bliver udtømt, når vi vågner op.
  3. Drik et glas vand før hvert måltid . Hvis du har brug for at barbere lidt vægt, kan dette være en kraftfuld måde at hjælpe dig med at få din daglige tildeling af vand og også klare trang og sult. En undersøgelse udført i Det Forenede Kongerige viste, at vægttab deltagere, der drak 500 ml vand før hvert måltid mistede tre pund over tre måneder end medlemmer af kontrolgruppen.
  4. Spor dit vandindtag . Atleter måler de ting, der er vigtige for dem. Det er, hvordan de ved, at de forbedrer. At have kvantificerbare resultater holder dem fokuseret. Drikkevand er ikke anderledes. Du kan starte dagen med en 4L vandkande for at give dig en præcis visning af, hvor meget vand du spiser i løbet af dagen, eller du kan spore dit vandindtag i en madbog eller endda i din træningslogbog. Uanset hvad der er tilfældet, husk det gamle ordsprog - hvad der bliver sporet, bliver ændret.

Forrige Artikel «
Næste Artikel