• Vigtigste
  • >
  • fitness
  • >
  • OPLEVELSE AF SEALFIT: Hvad skete, da en regelmæssig fyr forsøgte at træne som en marineblinder

OPLEVELSE AF SEALFIT: Hvad skete, da en regelmæssig fyr forsøgte at træne som en marineblinder


Jeg er nok i store problemer. Det er den første tanke, der ramte mig, da jeg lå på gulvet og pantede i en svampekul.

Lige bag mig glidede en ældre kvinde tilfældigt på en elliptisk maskine. Til højre gav et par fyre mig forvirrede ser på deres pause mellem sæt Bench Press. Jeg syntes at være den eneste person, der havde besluttet at lide så voldsomt på en sådan tidlig morgenstund.

Det havde været en uge siden en historie af en ven havde inspireret mig til at prøve en Navy SEAL-stil træning regime. De tidlige resultater var ikke opmuntrende.

SEALFIT bruger kreative måder at udfordre din krop og sind på, mens du bruger minimal udstyr. (Billede med venlighed af SEALFIT)

Træningene var let det sværeste jeg nogensinde havde gjort i 18 års træning regelmæssigt. Denne scene - den, hvor jeg er udslettet på gulvet, stirrede for luft - skete under stort set hver træning på et eller andet tidspunkt. Nogle gange opstod det mere end en gang i en session. Og da det gjorde, var det ikke bare ydmygende. Det var også akavet, da jeg træner på et gym hvor normale mennesker, mange af dem over 50 år, gør normale træningsprogrammer. I slutningen af ​​deres træningssessioner lignede de fleste ikke et togvrag. Jeg gjorde.

Alligevel blev historien, der startede alt dette, skrevet af en freelance-skribent og STACK-bidragsformand, der hedder TJ Murphy, der fortællede sin erfaring med en gruppe kaldet SEALFIT. Grundlagt af pensionerede Navy SEAL Commander Mark Divine kombinerer SEALFIT elementer fra den træning, som kandidater til Special Forces udfører med den type intensivvægtstræning, du finder ved en CrossFit-kasse-blanding i yoga, meditation og teamopbygningsøvelser. Resultatet er et program designet til at gøre dig fysisk stærkere, mentalt hårdere og mere følelsesmæssigt modstandsdygtig.

Gruppen - som består for det meste af nuværende eller tidligere Navy SEALs, som guddommelige tog-atleter, herunder faktiske soldater, ud af hovedkvarteret i Encinitas, Californien. Men SEALFIT lægger også på lejre eller "udfordringer" modelleret efter SEALs Hell Week. Nogle af disse begivenheder varer 12 eller så timer, mens andre kaldes Kokoro-span tre dage og kommer komplet med ordninger for straffeforkalkning, lange marcher med vægtede pakker, "surf tortur", hvor du bliver bæltet i ansigtet ved at rive bølger, og intense vægtløftningssessioner, hvoraf en af ​​Murphy beskrev som følger:

Om klokken to blev vi brudt op i fire hold og fik en 250 pund træ log til at løfte som en gruppe over vores hoveder. Derefter cirkulerede vi et traktordæk på 600 pund og løftede det til vores kin. Trænerne troede, at vores lifte så sjusket ud, så de fik os til at gøre det mere end et dusin gange. For at sætte mere kraft i mine elevatorer, stødte jeg ryggen som en rav hund, men jeg kunne føle mig selv fizzling. Der var ikke tegn på en pause, der kommer snart.

Jeg kan ikke fortælle dig præcis, hvilken del af Murphys historie der blev appelleret til mig. Måske er jeg bare en sucker for ordene "surf tortur." Af en eller anden grund - godt, flere grunde, som jeg senere ville finde ud af - følte jeg, at jeg var nødt til at prøve en af ​​disse begivenheder. Jeg ville se, om jeg kunne overleve SEALFIT.

Deltagerne på en SEALFIT Kokoro leder ud til sjov i surfen med en 250 pund log. (Billede med venlighed af SEALFIT)

Jeg tog en beslutning med det samme: Jeg ville ikke hoppe direkte ind i en Kokoro. Min begrundelse var enkel: Murphy afsluttede ikke sin Kokoro. Selv om han er 34 år gammel, er jeg 16 år yngre end Murphy, han er en fem-time Ironman efterbehandler og en engageret CrossFitter. Jeg er en fyr med et skrivebord job, der løb en halvmaraton sidste år. Jeg kan godt lide at tro, jeg er i anstændig form, men jeg har ikke fulgt nogen form for konsekvent træningsplan siden min datters fødsel for to år siden. Jeg er ikke på, hvad nogen ville overveje et "elite" -niveau.

Så i stedet for at hoppe direkte ind i den dybe ende af den paramilitære træningsbassin, ville jeg først se om jeg kunne klare det gennem SEALFITs en-dags begivenhed kaldet en 20X Challenge. Selvom kortere varighed end en Kokoro, er 20X Challenge stadig en intens oplevelse. Vil du have bevis? Se denne video, og husk på, at gutterne (og en pige) du ser kæmper igennem det er linemen, folk der klatrer telefonpoler for at rette strømafbrydelser under tordenvejr. Deres job kræver, at de er i form og frygtløs. De er ikke mennesker, der sidder ved skriveborde og skriver, som jeg har lavet i de sidste to timer.

Anyway, en af ​​disse 20X udfordringer finder sted i juni i Allentown, Pennsylvania-ikke forfærdeligt langt fra STACKs kontorer i Cleveland. Det lignede den perfekte mulighed: inden for kørselsafstand og langt nok ind i fremtiden, at jeg ville have tid nok til at piske mig i form.

Det var i hvert fald det, jeg troede. En uge i træning til arrangementet, havde jeg begyndt at undre mig over, hvordan jeg ville overleve flere måneder af dette.

I den første uge fulgte jeg træningsplanen for en anden STACK-bidragsyder, Brad McLeod. På hans hjemmeside SEALGrinderPT.com giver McLeod daglige træningsprogrammer (kaldet WODs), som viser, at din kropsvægt kan være din værste fjende (som passer, da artiklen, der oprindeligt førte mig til McLeod, dækkede hans "20-Minute No Excuses Bodyweight Træning"). De fleste af McLeods rutiner involverer lidt eller intet udstyr, men forlader dig grundigt knust i slutningen.

Jeg var midt i hans "Blitz" WOD, da jeg sluttede op på gulvet bag elliptiske dame. Rutinen så let ud på papir: Dæk 500 meter på en roemaskine, lav 20 push-ups, 25 Sit-Ups og 6 pull-up og derefter færdig med en kvart-mile løbe.

Nu gør du hele sekvensen fire gange, for fem runder i alt, så hurtigt som muligt.

Ved fjerde runde var jeg bestemt på det sted, du kunne kalde "den røde" - du ved, stedet på bilens instrumentpanel, der angiver, at noget er ved at blæse. Det var sådan, jeg følte, som en overophedningsmotor, der sputter sig mod en uundgåelig stop. Krasjet ramte efter rækken i runde fem.

Sådan følte forfatteren under "Blitz" -ræningen. (Billede: Thinkstock)

Yup, jeg er i problemer. Jeg tænkte på mig selv på gulvet, ude af stand til at få vejret. Dunno hvis jeg kan afslutte denne ene ud.

En af de sætninger, SEALFIT-besætningen bruger meget, er "at blive i kampen". I det væsentlige betyder det, at du skal fortsætte med at arbejde til mål, selvom det virker håbløst, selvom det betyder at du skal gøre dine 20 push-ups i to sæt fem, et sæt tre, et sæt to, et andet sæt af to og tre flailing sæt af en, som jeg var nødt til at gøre den dag. Så længe du ikke holder op, vil du til sidst nå dit mål.

Da jeg var færdig med den sidste kvart mile af den femte runde, var jeg helt udmattet. Men jeg følte også en stærk følelse af stolthed og præstationer. Jeg havde "opholdt sig i kampen" og afsluttede træningen, som jeg havde flere andre gange i ugen.

Det var en god følelse for øjeblikket. Men om nogle få dage ville jeg lære at jeg endnu ikke var kommet til de hårde ting.

Relaterede indlæg:

OVERVÅGNING AF SEALFIT, del 1: Hvad skete der, da en regelmæssig fyr forsøgte at træne som en marineblå

OVERVÅGNING SEALFIT, del 2: 3 måder SEAL-Style træning Ændre dit liv

OVERVÅGNING AF SEALFIT, del 3: Verdens hårdeste træning har et latterligt navn

OVERVÅGNING AF SEALFIT, del 4: Inde i djævelens rygsæk: De eneste 5 ting du behøver for at få en helbredt hård træning hvor som helst

OVERVÅGNING AF SEALFIT, del 5: Hvordan man ikke skader dig selv (som jeg gjorde)

OPLEVELSE AF SEALFIT, del 6: Finde sølvforing

OPLEVELSE AF SEALFIT, del 7: Det spørgsmål, der fortæller dig, om du vil lykkes

OPLEVERING SEALFIT, del 8: Mød 3 Guys Hvem kan dræbe mig

OVERLEVELSE AF SEALFIT, del 9: Kjoleprøven

OVERVÅGNING AF SEALFIT, del 10: Hvad en SEALFIT 20X Challenge virkelig er

*****

Overlevende SEALFIT er STACK Executive Editor Brian Sabins redegørelse for hans søgen efter at nå elite militærkvalitet fitness, tage en SEALFIT 20X Challenge og (forhåbentlig) live for at fortælle om det. Han vil offentliggøre ugentlige konti for hans op- og nedture her på STACK.com. Du kan også finde ham udstationering daglige opdateringer på Twitter og Google Plus.

Forrige Artikel «
Næste Artikel