Denne Yoga Routine vil få dig i form til skisesæsonen

Skiløb og snowboard kræver et højt niveau af stabilitet, mobilitet og styrke for at være i kontrol. Udholdenhed og udholdenhed er også vigtige komponenter, da træthed kan gøre selv de mest avancerede atleter taber ordentlig form. Du har også brug for evnen til at tilpasse sig hurtigt og effektivt, når du smider ud af balance.

Sport yoga kan hjælpe sportsfolk i sne sport adresser svagheder, der vil gøre det svært at opretholde en stærk position under de uforudsigelige løber ned et bjerg. Gør denne yoga til sne sport i forseasonen for at betingelse og styrke, i løbet af din sæson for at bevare mobiliteten og i offseasonen for at forblive i skisport.

Her følger de efterfulgt af instruktioner til sekvensen.

Warrior I

Strækker brystet og lungerne, skuldre og nakke, mave, lyske og psoer. Styrker skuldre og arme og ryggenes muskler. Styrker og strækker lårene, kalve og ankler.

Warrior II

Strækker hofterne, åbner lysken og brystet og bygger styrke i fødder, ankler og knæ. Warrior II øger også lungekapaciteten

Warrior III

Warrior III styrker fødderne og anklerne, ryggen, mavemusklerne, adductors og quadriceps. Det strækker glutes, hamstrings og abductors. Det lærer også balance. Indtastning af denne pose fremhæver den muskelhandling, der anvendes til skiløb.

Vægt skift

Vægtskiftende øvelser hjælper med at identificere tyngdekraften, forbedre koordinationen, styrke musklerne i underekstremiteterne og lære langsommere og mere præcise bevægelser. Dette forbedrer din evne til hurtigt at absorbere retningsændringer.

Stol

I nedadgående drejninger har du brug for et lavt tyngdepunkt, med din vægt fordelt lidt frem over buerne af dine fødder ved begyndelsen af ​​en tur og langsomt skift til bagsiden af ​​dine buer, når du er færdig med en tur. Replikér den bevægelse ved at gøre stol. Den lidt hakkede kropsholdning, bøjede kerne og stærke ben er, hvad gør det muligt at lave disse subtile vægtskift.

Warrior II til Warrior I til Warrior III til Weight Shift til Chair Flow

  1. Træd tilbage med dit venstre ben i Warrior II . Juster dit højre knæ over din ankel med låret parallelt med gulvet. Åbn din rygfod i en 90 graders vinkel. Engag dine tæer til balance på alle fire hjørner af din fod. Hold lige pres på hele munden, idet du observerer, hvordan den mindste skift til den ene side af din fod kan kaste dig ud af balance.

  2. Åbn dine hofter og forlæng din højre arm mod forsiden af ​​måtten og din venstre arm mod bagsiden af ​​måtten med dine palmer vendt nedad. Hold begge arme parallelt med gulvet. Slip dine skuldre væk fra dine ører. Nå gennem fingerspidserne i begge hænder og klem dem ned og ned. Drej hovedet mod ansigtets forside og bliv fremad over din højre hånd. Se ned på din forreste fod. Du skal kunne se tæerne på din fod på indersiden af ​​knæet.

  3. Hold i 2 sekunder og drej din torso og hofter til ansigt foran og kom ind i Warrior I. Tag din venstre hånd ned og mod forsiden for at justere med højre hånd med palmer mod hinanden på skulderplan. Nu tag dine arme op i dine ører, mens du løfter og strækker sig til loftet. Kig op og trække vejret ud.

  4. Læn din torso frem og løft dit bagben op, når du svinger dine arme tilbage for at komme ind i Warrior III . Skift din vægt fremad, bringe din torso og rygben parallelt med gulvet. Balance og hold, tilføj svingende arme for at udfordre endnu mere.

  5. Ret forsigtigt dit venstre ben til gulvet, så dine fødder er hoftebredde fra hinanden. Bøj nu dine hofter og knæ ned til stolsposer, og hold dine skuldre, knæ og hæle i lodret stilling med hinanden.

  6. Hold hver pose i 2 sekunder og gentag på hver side op til 5 gange. Du kan arbejde op til 10 sekunders hold for hver stilling, mens du udvikler dig.

Forrige Artikel «
Næste Artikel