Træningsværktøj: SKLZ Quick Ladder

Agility stiger er almindelige værktøjer i de fleste træningscentre. Men for omkring $ 30 kan du få et af disse værdifulde værktøjer hjemme. SKLZ Quick Ladder er en god mulighed for atleter, der ønsker at få hurtigere på deres egen tid. (Lær flere måder at få hurtigere på.)

SKLZ Quick Ladder

SKLZ Quick Ladder er lavet af slidstærke nylonremme og kraftige løb for at modstå de hårde træningsforløb. D-ringe er indbygget i hver ende, så du kan stikke stigen til jorden udenfor for at forhindre uønskede bevægelser, der kan forstyrre din træning. Stigen leveres med en opbevaringspose, der tager mindre end 15 tommer plads, så du nemt kan transportere den i et gymnastikduffle.

Quick Ladder er 15 fod lang med 11 trin, perfekt til enhver stige øvelser. Hvis det ønskes, kan du vedhæfte flere stiger til en ekstraudfordring.

Mine atleter bruger SKLZ Quick Ladder til at udvikle deres fodarbejde, fleksibilitet, fodhastighed, håndhastighed og koordinering. De udfører normalt standard øvelser, men med dette udstyr er der en god mulighed for at blive kreative med hvordan du træner. Jeg anbefaler følgende seks øvelser:

  • Ladder kører - 1 fod i hver boks
  • To-fods løber - røre begge fødder i hver boks
  • Lateral Shuffle - blandes sidelæns gennem stigen, der rører begge fødder i hver boks
  • One-Hand Walks - Bjørn krybe gennem stigen med en fod og hånd i hver boks
  • Tohånds Walks - Bjørnen kryber gennem stigen med to hænder og fødder i hver boks
  • In-Out-Out - hop gennem stigen med to fødder i kassen, så to meter uden for stigen

Udfør to til fire sæt af hver øvelse med 60 sekunder hvile mellem dem. Tjek videolinkene nedenfor for yderligere øvelser, der kan udføres på SKLZ Quick Ladder.

Spring over Schumaker Agility Ladder
Justin Upton Speed ​​Ladder
Forbedre fodbold agility med Dashon Goldson og Erick Coleman
Field Hockey 60-Yard Shuttle Med Agility Ladder

Forrige Artikel «
Næste Artikel